"JA leva livet nu ska jag leva livet"

Nu sitter jag i Jeanettes lägenhet och hon hemmafruar och makar some food. Humöret är på topp och nu ska vi äta och hon ska lära mig lite matte också.

"Spola fram dagen"

Igår letade sig många stiliga skott sig till mina ben vilket jag inte uppskattade. Men hela träningen var kul ändå och mitt lag vann! Nu är det skola och sen ska jag till Jeanette och ha myskväll!

"Go go go"

Trött och slut efter jobbig skoldag ligger jag i Pontus säng och snart är det bandyträning!

"det var tider men längtan är större efter framtiden"

Idag har adrenalinet pumpat stenhårt! Jag hoppade i en ramp ikväll som är mycket högre än vad jag brukat hoppa i. Men det var hur sjukt härligt och häftigt som helst så fler gånger ska det bli!

Början av min luftiga karriär för 2år sedan:

"Där ska du ligga för det är du och jag"

Idag har vi kört cross som ena tokar och även mamma har fått åka en sväng. Nu ligger jag hemma i min säng och platsen vid mig är tom. Ska se himym och sedan sova.

"Idag är ingen vanlig dag"

Idag så fyller min världens coolaste mamma år som fortfarande åker tefat, busar, brottas och har lika roligt åt allt som jag har!
(På bilderna mamma och hennes kompis)

"saknad"


"spårat ball"

Mysmorgon och cross HELA dagen!!

"Jeanette, Jag, Bäver och Pontus. Vilken kväll!!

Bil>hämtaLina i drängs>Max/Frasses>Biltur>Bus i drängs och skrämde flickor> Lämna Lina>Bil hem i dimman smygandes med ca 2 meters synfält framför bilen>kissa mitt på vägen>otroligt med skratt!

"Tunnlarna"

Ikväll övervann jag min rädsla när jag Pontus, Bäver, Jeanette, Jennie, Tobbe och Samme trängde in oss i Bävers bil och körde till tunnlarna. Tunlarna är nerlaggda tunnlar i berget, kolsvarta med portar och gångar. En gång i tiden hade flygvapnet sitt fråd där med alla saker men nu är det ödelagt med lite sakräp bara. Jag gick med Pontus hand i min vänster hand och med bävers hand i min högerhand och i samlad trupp gick vi allihopa rakt igenom! Det var något av det ABSOLUT värsta jag gjort!! Men är väldigt stolt över mig själv just nu!

"Jag är glad"

Idag vandrade vi till Nordanå efter att jag slagit huvudet i Linns skåp och föll till backen. Jag och Linn gick dit tsm och hade roligt med våran grupp och han ta en riktig pratstund. Sitter i Fällfors och väntar på att Bäver ska komma hit!

"Trassel"

Hela mitt liv är just nu en stor tjorvik knut som trassllar sig upp och ner hela dagarna. Det är jämn fart och sedan superfart och trådarna krockar och stressar ihop till en jätte tjorv som är blandad med alla kännslor du kan komma på.

"Myskväll"

Dricka, dipp, chips, ölkorv, kakor, tv, soffan och världens finaste pojkvän!

"Jag älskar dig"

Jag kom hem helt utmattad efter dagen och i mitt hus satt Pontus och väntade på mig med massa gosaker som han varit och handlat. Vi ska ha en riktig myskväll och bo själva här inatt med alla djuren.

"Klockan är halv 11 och jag tycker att jag är sent uppe!?)

Det var otroligt skönt att träna och springa av sig en hel massa saker. Nu ligger jag i sängen och är spänd och förväntansfull inför imorgon!

"Det här blir bra"

Jag tycker verkligen om min klass så otroligt mycket och det har varit en jätte rolig dag. Vi har gjort massa roliga övningar och kommit mycket närmare varandra och jag tror det här blir toippen! Nu sitter jag hos Pontus och om nån timma ska vi och träna innebandy!

"Hela dagen på högsta växeln"

Börjat skola i stan, ville strypa min pojkvän, plockat bär med robbin,kim,samme och Pontus, kört cross i sylvast störtregn och myst i sängen. Nu är det dags att sova!

"Jag är på banan igen"

Okej jag förstår att jag varit så nervös för jag känner att jag tagit ett stort kliv idag. Men det har gått så otroligt bra och jag har jätte härlig klass och kan nästan alla 30 namn efter första dagen!! Tror det här blir toppen!

"håll tummen"

Nu ska jag krypa ner och somna i Pontus famn för imorgon är det en ny dag som ska bli en bra dag!

"Jag tilltalar mig själv att allt blir bra"

Jag har varit nervös inför den här resan ända sedan jag började 7an. För bara ett tag sedan känndes det helt lugnt men nu börjar nervositeten bubbla upp inom mig igen. Jag toror det kommer gå bra och att allt fixar sig men jag kan ändå inte slappna av. Jag tror det är viktigt att släppa ut den för då lättar det så jag tänker helt änkelt släppa lös nervositeten på Pontus som får försöka pigga upp mig!

"Mot Olga"


"My biggest dream"


" I love it "

Hela förmiddagen har jag left på min cross och det har varit hur härligt som helst. Även middagen idag (precis som igår) blir surströmmings fest fast ingen surströmming för mig och Po.

"Tonight I told my friend to live his life"

Jag kan inte förstå hur någon som har ett så vackert hjärta kan tappa bort sig så mycket att den vill lämna världen när den är värd något så mycket mer.

"Just do it"

Sitter i Pontus änkla boning och myser. Dags att se how I met youre mother like always! Det har varit en rolig spelkväll med Patrik, Jennie och Pontus!

"my lovely red shirt"


"Mysmorgon"

Jag har stora problem att egna tid till datorn för Pontus är över mysig idag och kryper efer mig och pussar på mig hela tiden men just nu lyckades jag hitta ett kryphål. Jag ska göra pecial te och my frukost till honom nu!

"Mysmorgon"

Jag har stora problem att egna tid till datorn för Pontus är över mysig idag och kryper efer mig och pussar på mig hela tiden men just nu lyckades jag hitta ett kryphål. Jag ska göra pecial te och my frukost till honom nu!

"När jag mår som bäst"

Natten är fuktig och rå. Dimman letar sig in igenom luftfönstret och jag ska krypa ner med min älskade under täcket och somna i hans famn.

"underbara överraskningar"

Pontus kom hit och hade med sig ett paket och två muntliga överraskningar. Jag blev så glad så jag hoppade på honom av lycka. Först fick jag snabbspännband vilket var as bra sen så ska jag få klistermärke att sätta på crossen där det står "girls who ride" och the bigg final att han fixat ramp till mig så nu mår jag otroligt mycket bättre och är super taggad på livet!!

"New shirt"

Kom nyss från fällfors. Har haft super roligt häng med bäver och nu ska jag städa för snart kommer Pontus hit så jag tänkte göra lite fint.

"Jag kommer aldrig lådsas som inget hänt och glömma det förflutna"

Gårdagen blev inte riktigt som planerad... så jag vaknade upp här hos Pontus allderles yr och snurrig av gårdagens händelser. Men det känns skönt att vara här och inte ensam. Jag sitter och väntar på att Pontus ska komma hem om nån timma så jag ska krypa ner under täcket och se oth och vänta på att han ska komma hit och hålla om mig så jag får prata lite igen.

"DEt kommer aldrig ta slut på riktigt"

Igår åkte jag till Nils och var med han Simon och Jon och skruvade i datorer. Sedan drog jag och Jon vidare till Lina och hade mysigt. Sedan tillbaka in till drängs igen, mitt liv fick en riktig turn och det slutade med bad av tårar, prata ut en sista gång på riktigt och sedan kom tillslut även Pontus och Rasmus och i slutändan tog vi epan hem och jag följde med Pontus hem.

"Underbar dag"

Serverade Selina mitt special te som innehåller honung,vanilj och en skvätt valio mjölk. Nu ligger vi och lyssnar på regnet och myser.

"Alla måste sova"

Regnet smattrar mot taket och natten är sen. Nu ska vi leta oss in i drömmarnas värld!

"JAg älskar ärtskidor! Men inte Selina.."


"Bevis på att jag varit dvärg"


"I told you before and just get it"


"kusinbyte"

Tog fyrhjulingen till byske och umgick med Cissi och påvägen hem plockade jag upp Selina.

Galen dag, lång räkning och 23 shoppade plagg"


Mot Luleå"

Today is my cousin teaching me to be a real shopaholic!!!!



"Jag gillar min nya lugg"


Right now

Bävers bil>Klutmark>crossbanan!!!

"Ny lugg"


"Jeanette was the suprise"


gästblogging ala jeanette

heeeeeeeej, ligger i nadjas säng och myser. Kommer bli en asbra dag idag!♥

"sussa"

En otroligt mysig kväll med skratt och prat! Men nu är det dags att tänka på refrängen för halv sju imorgon bitti kommer det hamna en rolig liten sak i min säng kan jag säga!! Vad/vem kan de vara?

"Skatan och jultomten har anlänt"


Skatan är då min urgulliga moster och jultomten är då hennes man. Sjukt snälla och roliga båda två! Moster kallas då skatan för hon pratar så mycket och mosters man kallas jultomten för han ser ut som  de(Det är jag som kallar dem så) Nu ska jag gå ner till släkten och se film för jag har lovats filmkväll!

Människor gör detsamma"

Blommor växer, ser det ljusa och mörka i livet, blir trötta vissnar och slutligen dör.

"Tillåt mig småle"

Det är en gubbe på 75 och en i 80 års åldern som var ute och körde bil och körde av vägen i vårat stordike. I tidningen står det att mellan Byske och Byskeby är en singelolycka skedd med två äldre män 75 och 80 år gmla. Det var lite småkul tyckte jag och båda klarade sig med små skador.

"Målamålamålamåla"


"Inte helt 100"


"Tänk om du var här"

Jag sitter nydushad i sängen och väntar på att pappa ska snabba på i köket och göra oss någon slags lunch. När jag skulle kliva ut i morgonsolen imorse föll jag nästan till underjorden eftersom min kära far rivit bort bräderna från vår bro och alla stolpar osv. Men nu har han iaf satt upp en lapp så att ingen ska falla ut!

"JAg har anlänt till verkligheten"

Nu sitter jag hemma i mitt lilla byskeby och lyssnar på ekot från älven när någon bränner däck. Jag längtar redan tillbaka och jag känner stressen av att sommarlovet snart lider mot sitt slut och jag vill göra något bra av det. Jag ska börja med att ta tag i att sova. God natt allihopa!

"Jag kan stanna förevigt"

Nu är det hemfärd pågång. Det är alltid lika jobbigt att åka här ifrån. Ibland tror jag att jag önskar att jag bodde här, eller vem försöker jag lura jag önskar att jag boddehär! JAg önskar att de vore så så sjukt mycket! Men nu börjar bilfärden hem. Vi hörs ikväll!

"Det ska gå fort"

Nu blir det vattenskoter nästa och efter det cross!!

"ikväll tog jag kort på månen igenom en kikare"


"fyra hundar och fem personer plockar svamp"

'

"Kaffe med en gnutta mjölk och redigering"

(<svullen läpp av tidigare skada)

"JAg är så lycklig"

Idag gäller cross och utflyktsdag!!

"ett pyamist god natt"


"Åh jag älskar dig fastän du är störd"


"Lev i nuet"

Cross>mys>mat

"GAAAAAAH"

Igår kväll fick jag sveriges största överraskning när min älskade Pontus hade åkt hela vägem hit för att överraska mig och spendera helgen här med mig. Min första reaktion var att skrika är du dum i huve!? och hoppa upp i hans famn. Men jag blev så otroligt glad!

"Underbara liv"

Jag gick ut och tog ganska många kort. Ni får bara ett litet smakprov för det kommer mer sen. Jag har lite problem med Emelies dator för hon har inget redigerings program så jag kan beskära bilderna osv så det kommer när jag har min dator. När jag var ute och tog kort började det spöregna så jag fick rusa in med Kinja hack i hälarna och nu ligger vi i sängen och Kinja håller på att torka eftersom att jag nyrligen badade henne. Hoppas ni får en bra kväll!

"My lovely boy"

Jag längtar så mycket efter min cross och min älskade pojkvän. Det var så synd att han inte kunde följa med upp så vi kunde köra tsm för det är ganska ensamt att köra själv. Men det blir kul ändå fastän jag saknar min driving partner!

"Jag är så lycklig här"

Ligger i Emelies säng och vilar. HAr skrapat som en tok hela förmiddagen och nu känner jag mig lite småsjuk och frusig. Ikväll kommer mamma hit och det känns jätte kul för jag saknar henne och vi har alltid så mycket kul här som hon visar osv. Lite senare funderar jag på att ta min morbrors 100cc (lik min gamla 80cc) och köra iväg för att ta lite kort. Men först ska jag få upp värmen.
Haha de var tider de när man hade den lilla leksaken!!

"Skrapaskrapaskrapa"

'

"Färska från idag"


"Det öser"

Efter en tur upp till fjällvärden i hällande regn komme vi fram dyngsura och nu ligger jag och Kinja belåtna i Emelies(Kusin) säng och har det super!

"073-8417109 jag har tid att prata hela degen"

Det är världens bästa LINA BÄCKSTRÖMS födelsedag idag!! Jag önskar jag kunde gratta henne men hon är för närvarande nästan längst ner i sverige och jag ska upp längst upp i kanten så det blir nog ganska omöjligt! Nu åker jag och pappa iväg till busstationen. Ska jag vara ärlig så är jag jätte nervös för att åka själv, byta bussar och dessutom tsm med en hund! Men jag får tänka att de kommer gå bra helt enkelt. Ha en bra dag!

"Jag borde sova nu"

Jag fick leva i mörker ända fram till kl 2 då trömmen kom tillbaka äntligen och sedan kom Pontus amma och plockade upp mig. Man kan säga att hon nästan räddade mitt liv eftersom jag skrämt upp mig själv så mycket i mörkret! Jag åkte iaf till Pontus, bakade kärlekmums och myste. Imorgon åker jag och Kinja till Ammarnäs så vi tog en rejält avsked med mamma och Pontus såklart.

"Kanske gör tar en snabbis ikväll"

Fatta hur sjukt ball det skulle vara att bada i havet i jätte vågorna idag. Eftersom att det blåser så sjukt mycket borde vågorna vara helt perfekta idag!

"Storm"

Jag vaknade imorse av att jag frös men somnade om igen. Men efter bara en liten stund efter det flög hela myggfönstret iväg och landade mitt på golvet, rullgardinen stod och snärtade rakt innåt och det öste in med regn i rummet! Så jag fick starta morgonen med att springa och stänga fönstret och ligga och torka rummet tort med handdukar.

"Tiden går fort"

Känns som igår

"Lycka"

Cross all day long!

"Hjälten"

Ikväll gick min värld under när jag och Pontus körde i fällfors och allt var underbart bara lite fel på min dämpare så vi skulle justera det. Då skruvade min älskade pojkvän på fel skruv så packningen gick sönder och det strömmade ut dämparolja. Då ringde vi till min hjälte och gud (Andreas Bergmark, även kallad bäver) som kom som skjuten ur en kanon och fixade allt ihopa! Vi var inställda på att vi var tvugna att lämna in den i stan men då gnuggade bäver ihop geniknölarna och lagade det omöjliga och räddade mitt liv. Nu ligger jag och Pontus i min säng och ska starta movie time! Sov gott!

NU ÄR KLOCKAN HALV ETT

Dags att sova!

"Fram och tillbaka"

Imorse vaknade jag av att min älsklings pojke kom och kröp ner i min säng. Vi har myst hos mig idag och tog oss en lunch date på bianco. Nu sitter vi i fäll för vi körde hit för att hämta crossarna men innan vi far till mig igen ska vi köra en sväng. Ha en bra dag!

"En oslagbar dag"

Idag har varit en härlig dag. Steg upp 7 och känner att jag gjort mycket nytta idag! Medans jag stod där och målade hörde jag helt plötsligt någon som knackade i väggen så jag vände mig om och där stod Pontus och överraskade mig. Då blev det desto roligare att måla kan jag säga! Sen åkte vi iväg till fäll och körde cross en hel del och det var verkligen hur kul som helst! Kring kvart över fem landade jag i stugan och har haft en otroligt rolig och härlig kväll med många vinster och släkten.

NU ÄR KLOCKAN 20 I 1!

Dags att äta!

"Klockan är kvart i 8"

Dags att måla!

"perfekt#

Det har varit en jätte härlig dag med ärenden i byske, fyrhjulings körning, häng med Anton, film mys och slutligen målning och utearbete med mamma och pappa!

"Tjoohoo"

Tog fyrhjulingen och körde till Cissi på campingen och köpte en mjukglass av henne till frukost och även en pratstund. nu sitter jag hemma och väntar på världens bästa granne.

"Herre vilken natt"

Har aldrig varit med om natt av dess like tsm med Lina,Olivia,Saga,Jon och Simon (cissi var även med från början men hon var tvungen sova för hon skulle jobba så det var riktigt synd!). Dansa på scenen mitt i natten i strålkastarens sken ensam med allas plickar på sig, köra galna race, frakta och köra över båtar, prata ut, sitta med Jon på en trapp i en evighet och bara njuta, spåra och ha hur kul som helst. Prio 1 på min ska göras om lista!

cross nästa


Nu drar jag till fäll i några timmar


"Det var kul"

Hade så otroligt roligt hela gårdagen och humöret är på topp. Steg upp hos lina imorse och duschade sen började jag köra hem efter e4an och det var sånndär lagning nästan hela vägen så jag hade 20 bilar och 3 husbilar bakom mig tills jag svängde av mot vägkanten och släppte förbi dem. Det var riktikt roligt! Vissa tutade till och med på mig.

"Såhär dammig var jag när jag kom fram till Lina"


"Super duper dagen nr 1"

God morgon solstrålar! Solen skiner och jag sitter här i min röda klänning startklar för dagen. Om några minutrer tar jag fyrhjulingen till Lina och senare idag åker vi vidare till Jon!

RSS 2.0