No good

Fiskfiskfiskfiskfiskfiskfiskfiskfisk. Min granne drog upp en hel massa fisk så vi fick några av han och det vart out with the old and in with the new. Så jag tog mig en tur till frysboxen med gamla firrar i fryspåse.

Ut med det gamla

In med det nya^
Nu ska jag äta FIIIIISK

har jag följt den rätta stigen?

crazy day! Mycket skratt frågor och påpekanden, bränt ris och totalfailat på ett helt HK recept som smakade suuper efter mina felaktiga blandningar. Blivit påsatt på en kateder, mördad och våldtagen, vad ska Åsa tycka om detta?
Ni är helt otroliga!♥

Mathilda calling

I love to talk in the phone with Mathilda! Efter en toppendag och kväll så ska jag krypa ner i soffan med min släkt, se mitt favvo program (Välkommen åter) och fika. Ha det bra!


Ni får mig på topp

En riktigt spårad dag. Skola med skratt och bus. Rita en karta över en familjepizza som jag Selina Emma och Isabelle skulle dela på, kokat kaffe, skratta,sjunga högt och springa runt i korridorerna alltså sålt fika på föräldramöte med så sjukt roliga tjejer. En toppenkväll flickor fast det sög det vi egentligen skulle göra men kvällen blev den roligaste och skrattfyldaste på länge!

Nu

Börjar jag förbreda mig för att slänga mig ner i alla mina fluffiga tecken och kuddar i min mysiga säng och försöka få en god nattsömn. Sov gott mina vänner!


Snälla förstå


Helt sinnessjukt!

Det här läste jag just i tidningen:

Demonerna i drömmarna styrde kannibalen *namn* 29år. 30 mars 2005 åkte han hem till sin fostersyster Anna 19 år. Han knivhögg henne till döds med ett 60-tal hugg och sedan drack han hennes blod. 25 oktober åkte han hem till sin andra fostersyster Camilla 34 år. Han knivmördade även henne. När han greps utanför friggeboden hittades gosedjur i sängen och tygbitar med blod från fostersystrarna.
-Jag ville känna lukten för att minnas, sa han.
Han dömdes till sluten rättspsykiatrisk vård och sitter nu inlåst på sjukhuset Säter.
Hur SJUKT är inte detta!? Han sparade blodet för att känna deras lukt för att han saknade dem!?!? Hur kan man ens tänka tanken att ta livet av en nära och dessutom dricka dens blod, jag fattar inte...

Mobbad

Sitter här i ett bäcksvart hus, mamma är på jobbet och pappa i skogen. Det enda ljud som hörs är datorns surrande och klockan som tickar. Jag funderar på att tända en lampa men det är så mörkt så jag vet inte om jag vågar gå till lysknappen, jag är alldeles för mörkrädd för mitt eget bästa... jag ska nog iaf trycka igång tvn. Ha en bra kväll!


Muums

Doften av plättar letar sig in i mina näsborrar och jag hör hur det fräser på spisen och magen kurrar ljudligt. SO prov idag som gick hyfsat och jag hoppas på ett bra resultat. Sista lektionen var riktigt intressant, det var en kille som hade föreläsning om sin mcolycka och nu är han förlamad från bröstet och neråt. Ja tycker det är jätte hemskt och när han sa att av oss som satt där skulle dö innan vi fyllt 30 då fick jag kalla kårar. Jag tog åt mig väldigt mycket av det han sa och fällde några tårat. Jag tänkte på hur fort jag egentligen kör och att jag är typ så gott som död om jag kraschar. Vi fick se blodiga bilder också från hans operation och jag såg på en sen blundade jag. Jag tycker att det var jätte bra allt han sa och det var lärorikt.

Kung

Lina har varit här hela dagen och vi har bara haft det allmänt trevligt med cs,mat,plugg,fika,prat,tv och underbart mycket skratt. Känns att det varit en riktig toppen dag och jag går och lägger mig med ett stort leende på läpparna och det var ett bra tag sedan! Sov gott!


Polly

Jag tycker inte Polly är så vidare jätte gott men jag är så chokladsugen så jag måste bara äta det. Sitter och väntar på ett besked från Lina om hon kommer sig hit. Hon visste inte om hon kunde för ferre var där och det är väll bara att vänta och se om hon följer mitt råd att vika ihop han skjuta in han under sängen och ha han där tills hon behöver honom igen. Det kan ju hända att hon funderar ut någonting annat också men...

Ni är söta ni!♥

Lev livet utan dator ibland

Gårdagen blev perfekt! Stan med världens bästa vän och en massa skratt. Eftermiddagen var mycket omväxlande med olika folk men alla var grymt roliga, Nils ferre och Jon. Simon. Jon och Saga. Blev en nattlig åktur på Jons nya pärla också och det var otroligt härligt, det var minusgrader moppen luktade underbart tårarna rann ur ögonen av vinden och direkt man gapade fladdrade läpparna av lufttrycket. Det är livet!

Det här^ pluss lite till, till annat bränndes i Eskilstuna i sommar och ändå tycker jag att jag behöver mera kläder (a)

Once again

Now I am fitt for fight. Jag sitter här helt klar nu och bussen går halv 12 till stan. Onödigt eller vad? Jag ska iaf spendera dagen med miss LinaBäckström in the town today, och efter det ska jag följa henne hem om våra planer stämmer och det hoppas jag verkligen! Ni får ha en bra dag alla! Nu ska jag fortsätta klicka runt här.
Hoppas på att jag får tillbaka dig idag!

kungkväll

En rolig fredag på skolan i cafeet med fredagsmys. Efter det en stadstur som var full med överaskningar bla att någon snodde min nya ring... Men jag och Selina hade otroligt rolig. Hemfärd med mor och sedan Idol på ug och en massa pingis med otroligt trevligt folk. Nu ska jag äta någonting och sedann krypa ner i sängen för jag räknar med tidig uppstigning!



Jag har diggat dig sen lång lång tid tillbaka och jag diggar och älskar dig bara mer för varje minut jag spenderar med dig!♥


Morning

Hej!
Sitter här färdig duschad och ska snart börja gå och göra mig klar för dagen. Jag taggar att bara stå i caféet hela tiden. Jag tänkte också meddela att jag och Selina far till stan efter skolan så jag bloggar nog ikväll/inatt nästa gång. Ni får ha en bra dag!
-Lina Bäckström, krya på dig!

Hockeykväll

En dag fylld med mycket skratt. Skolan med otroligt fina människor, titta på en man som körde runt med massa keramikkrukor som hoppade och krossades på hans flak, plugg med Selina, en super hockeymatch som slutade 4-1 och nu lyssnar jag på lite country och ska gå upp till sängen. Sov gott!


Skolan

Hej allihopa. Just nu sitter jag och fördriver tiden på hkn för jag förstår inte vad jag ska göra som vanligt. Det regnar ute och är en riktigt tråkig dag. Vi har myst inne i skolan spelat lite med andra ord och pratat. Nu ska jag försöka förstå det här. Ni får ha en bra dag!

Välkommen åter

Hjärnan är fullmatad med kunskap och jag såg nyss sveriges bästa program Välkommen åter. Så sjukt jävla bra ett program som verkligen stämmer in på min humor! Nu ska jag slå ett baseboll rack i skallen eller bara hoppas på lite av Johnblunds sand och om inte något av det funkar får jag helt enkelt räkna får och sedan sova.


Smäääskens

Det blev världens godaste middag, alltså köttfärs sås och spagetti. I Love It! Jag tar en liten brake i pluggandet just nu. Det är väldigt många tankar som snurrar runt i mitt huvud så jag kan inte riktigt koncentrera mig och glosorna verkar då aldrig fastna i min skalle. Min hjärncell känner sig nog ganska ensam där inne så jag får väll fortsätta lära den lite mera om allt onödigt skolarbete. Ha det bra!

- Jag saknar dig sjukt mycket älskade bästa kusin/"syster". Logga in på Skype när du ser det här jag väntar på dig! ♥

Suck

Sitter här med extra starka halstabletter SO kriterier, NO kriterier, NO läxa, Engelska glosor, Romeo and Juliet och den förbaskade dagboken rektorn vill att jag skriver i hur det går i skolan, den blir inte uppdaterad ofta kan jag säga för det SUGER! Jag har vad jag gör ikväll iaf...
Dessa två kom igår med posten! ♥

Wednesday

Hejhej allihopa. Hoppas ni mår bra? Jag är just hemkommen från en otroligt lång och seg kortdag. Jag är jätte trött och förstår inte vars jag ska hitta kraften till att göra all min läxa. Till och från hela dagen har jag och Claes gått runt till alla 6or och två klasser i 7an och pratat om hur det är att vara kamratstödjare och vad man ska tänka på. Dom var jätte snälla och vissa klasser var riktigt roliga med. Det blev lyckat och på fredag ska vi ta dom sista 7orna. Nu ska jag försöka leta fram lite extra krafter för mitt skolarbete.

Emma du var otroligt saknad idag!

Blandade kännslor

Ikväll blev det tårar ut blandade med skratt. Jag var tvungen att ta mina får till min kranne lite längre upp i byn ikväll för dom ska slaktas lite senare... Det var riktigt tufft att göra det och tårarna rann nedför mina kinder nästan hela tiden. Men jag och cissi fick oss även ett gott skratt när jag gick avslappnat med Snövit fast i ett snöre och hon fick frispel. Hon tvär drog iväg och jag flög som en vante (får är jätte starka när dom vill) Sen var det bara upp jaga ifatt snöret, snöra sig efter det, greppa det och bli dragen en bit på marken. Det såg nog (och var) för himla kul ut. Men det var enda gången jag log kan jag ju säga... Sov gott!

-Ni är världens tamaste, finaste, och tuffaste får i hela världen. Ni kan till och med era namn och kommer inklampande i köket om dörren står öppen. Jag älskar er så det gör ont!

Home

Nu är jag äntligen hemma igen. Det känns som hur länge sedan som helst! Hela kvällen och då menar jag hela har jag och Cissi pluggat SO. Har ingen aning om hur jag ska kunna lära mig detta tills på måndag? Jag får helt enkelt kämpa på rejält!! Ha det bra.
Ojoj det var igår? Haha:] Älskar er flickor!

Go Go Go

Det blir att stanna hos världens bästa Lina hela denna natten med! Nu ska vi stoppa någonting i magen och sedan göra oss klara för sängen. Sov gott!

Kungligt

Det  blev en kolsvart natt promenad för min del. En spårat rolig och busig natt med Lina. Och dagen har spenderats i stora staden på Eddahallen där vi simmat på ordentligt och bubblat med en riktigt obehaglig man. Jag är otroligt nöjd med dessa två dagar och vi får se om jag sover här även denna natten. Ha det bra!


Kom igen

Nu sitter jag och Lina bänkade i varsin fåtölj i hennes vardagsrum med coola och godis. Valvakan är i full gång. Hennes föräldrar ligger i sängen och jag och Lina sitter spända idel att höra vad detta leder till. En sak vet vi och det är att nu är SverigeDemokraterna med i riksdagen... det gillas INTE! Det är helt sjukt! Nu ska vi fortsätta hålla koll på politiken och hålla tummen för Socialdemokraterna!

Kläppen

Nu har jag landat på Drängsmarkskläppen där jag ska spendera kvällen och morgondagen. Ni får ha det så bra alla!

birre, biccan, baka pizza på bianco

Röstningen avklarad. Just nu sitter jag och väntar på pizza middag och för att fördriva tiden så ska jag gå upp och rota fram en lämplig väska och för att sedan packa ihop sker i. Ni som inte ätit middag än: -smaklig måltid ;)


just thoughts

Jag kom att tänka på en sak. Det lyder ju ett ordspråk "efter regn kommer solsken" men det är ju ett himla dåligt ordspråk. Det är ju klart att om det regnar blir det ju sol någon gång efteråt det förstår väll alla? Det blir ju oftast så att man säger -nej det regnar. Och så säger nån - men efter regn kommer solsken. Då blir man som glad och får lite hopp i tankarna men hallå? man fattar ju ändå att det blir så någon gång ändå men man reagerar som att det är värsta lycko grejen. Man lurar sig själv lite där... Klurigt?


God morgon

Jag har nyligen tagit en 1timmas dusch och det var otroligt härligt. Idag ska jag först och främst städa mitt rum lite, följa mamma till byske och rösta och sedan packa. Sedan får jag se vad dagen erbjuder. Vad ska ni hitta på idag? :)


23.35

Jag har haft nerverna på helspänn senaste timmen för på tven visades vanveeteren och en sak kan jag säga och det är att jag och otäcka filmer inte är någon good match. Nu ska jag och mina djur gå upp och krypa ner under täcket och mysa tills vi somnar. God natt!


botten

Ja vad ska man säga, poppornen tog slut och matchen dog med vinst till Luleå med 5-3. Jag ska trycka runt lite och titta efter mera ringar. Ha en fortsatt trevlig kväll!


2a perjod

Fy fan vilka jävla super popporn jag gjorde. Nu jävlar 3-3 efter 2a perjod! Nu håller vi tummen för SAIK!♥


Lördag kväll = hockey kväll

Lördag kväll och Luleå-AIK visas på tvn, första perioden är över nu och den är väll ingenting att hurra över precis... Luleå leder med 3-0. Jag ska gå och snöra in lite popporn i mikron och hämta lite kolsyrad dryck och hoppas på period 2!

beslutsångest

Snälla underbara bloggläsare, ni är jätte duktiga på att kommentera så kan ni inte kommentera inlägget nedan också för jag har beslutsångest om vilka smycken jag vill ha mest. Snälla ge mig förslag på vilka ni tycker är finast?


skratta inte åt någon annans tankar

Det här är smycken jag mer än gärna skulle bära! Det är bara sååååååå Nadja!
Halsband:
Massor med söta/coola ringar:



hårspännen:


Och ett par söta örhängen:



vad säger ni? är det någon som håller med mig?

Lev livet

Nu har jag sprungit på en mossbädd, siksackat mellan träd och hoppat över stubbar med mina hundar i släptåg. Jag tog en promenad och solen värmde min rygg. När jag kom hem tog jag av mig jackan och slängde mig i gräset och straxt efter det började det falla droppar från skyn. Jag låg där i regnet med Kinja med regnet som piskade mig i ansiktet och jag bara låg där och njöt och sjöng ut några rader.


looking for love

Idag var jag uppe med tuppen kan man lugnt säga. Hela natten har jag haft ett kurrande i örat och en blöt slemmig tunga i ansiktet. Jag beslöt mig för att stiga upp och begav mig ner till soffan där jag legat fram tills nu. Ska fylla på förrådet i magsäcken och sedan koppla mina hundar och gå ut i skogen och leka kurrajömma.


Plejset

Yääh! Efter att jag fått i mig lite middag kom jag fram till att en hemmakväll skulle passa mig perfekt. Men 20 i 10 bar det av till "Plejset" iaf. Där rockade jag, Selina, Lisen och Pernilla loss på scenen och hade grymt kul! Pernilla drog och vi for vidare hem till Selina, där greppade Lisen tag i tv dosan och det blev en action/skräck film som visades. Alltså låg jag och Selina ihopklumpade livrädda och Lisen satt där och typ skrattade åt oss... hehe. Jag känner att humöret mitt har stigit och snart är jag på topp igen. Sov gott människor!

SNYGGING!

Det ser ut som regnet snart ska ösa ner

Ja, det ser verkligen ut som regnet och åskan ska besöka Byske ikväll. Himlen är svart och man kan känna lukten av oväder i nästippen. Men häng inte läpp för det människor för efter regn kommer solsken. Tänk på det! Skolan idag flöt på som en snabb ström och dagen kändes kortare än vanligt men jag är ändå helt slut i var enda muskel i hela kroppen. Nu ska jag försjunka mig in i SO världen och försöka få en klarhet i vad det är vi jobbar med för någonting.

I want to drive far far away.

early

Jag vet inte vad som händer just nu, steg upp 10 i 8 och jag är redan klar och ska fara halv (?) Jag längtar verkligen inte till skolan för vi har läxor som jag inte vet ett skit om eftersom jag inte varit där osv, Men nu ska jag bara klä på mig sen får jag väll rasta min hund eller något (jag är klar med allt förutom påklädd) Ha en bra dag!


school

En härlig och skön dag idag på skolan. Då bortser jag från en riktigt tuff sak jag var tvunget att göra och det var inte roligt... Men jag lyckades otroligt bra med resten av dagen och är sjukt nöjd med dagens insats!

Har saknat er mina älskade vänner!♥

några saker

Tänkte att det skulle vara roligt att prova så,
Några saker ni kanske inte visste om mig:
  • Totalt har jag haft 34 djur (mamma räknade ut det idag)
  • Min favvo mat är spagetti och köttfärssås.
  • Jag är extremt flygrädd och åker inte stora färjor heller.
  • Jag ska utomlands i vinter men vill INTE fara.
  • Jag äter aldrig upp kanterna på mackor.
  • Jag mår som bäst när jag är ute och kör någonting.
  • Jag tycker den bästa platsen på jorden är Ammarnäs.
  • Min högsta önskan är att vi ska starta upp våran bondgård igen.

food

Nu är magen på fylld med mat. Jag känner att jag inte har mycket till liv idag för det roligaste jag gjort är att busa med min katt med ett grönt sugrör. Avundsjuk? Haha näe det är ni nog inte. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan prata med min älskade och efterlängtade London kusin.


go for a ride?

Mitt huvud åker karusell, kroppen är rastlös men den orkar ändå inte någonting. Går jag för fort eller anstränger mig så hostar jag nästan upp mina inälvor. Varför kan jag inte bara få vara frisk, glad, sprallig och peppad på exakt allt!? Nu ligger jag och glor på Idol, hejja Norrland!♥ Jag vill ut från detta hus! inte för att hjälpa pappa med att fälla mer träd utan för att få träffa alla och släppa lös och vara lite crazy.


angry

Mitt humör är inte på topp idag. Mest av allt vill jag vara i skolan och gratta Cissi. Det har inte gått en ända födelsedag i hela våran vänskap (alltså hela livet) som vi inte spenderat tsm. Jag minns en morgon då jag tog med mig en glass, ljus, paket och tändstickor och cyklade iväg till henne innan taxin skulle komma. Jag satt mig utanför deras hus och gjorde iordning, Satte ljusen på glassen paketet under armen och gick in och sjöng för henne. Jag har gjort dikter, sånger, rim och födelsedags kort i mängder åt henne. Jag önskar jag kunde fått göra något för henne idag som jag alltid har gjort. MEn livet blir inte alltid som man tänkt sig... Hoppas du har världens bästa födelsedag iaf! Älskar dig så otroligt!

always you and me!
P.s
Alla bilderna är från <6an och 8an>

thoughts,answers and a comback

Jag har fått flera frågor den senaste tiden och det jag fått höra mest är: -vars är den ¨gamla glada nadja¨? Och svaret är att jag som vet inte. Men det är så att jag inte mår så jätte bra nu för det är mycket mer saker som går emot mig än saker som blir bra. Jag vill inte gå in på vad men alla ni som läser min blogg har också dåliga perioder ibland det är bara det att jag alltid förväntas vara jätte glad och den som livar upp stämningen, den som alltid ställer upp och hjälper till för att jag inte verkar ha egna problem. Men saken är den att det har jag med men jag stoppar in mina problem i en gammal skrubb och skiter i dom och sätter andra främst. Men vissa saker har börjat komma ut ur skrubben för att den är för full och det har blivit lite mycket på samma gång men nu jobbar jag på att bli samma ¨gamla glada nadja¨

The time before:


whistle

Mina lungor ger ifrån sig ljud liknande visselpipor när jag andas, mitt huvud dunkar och hela kroppen är död. Äter farmors sockerkaka och läser om mycket (o)intressanta saker i NO boken.


.

Jag har varit och sprungit i skogen i regnet, gömt mig med hundleksaker och blivit upphittad, grillat pratat och haft det trevligt med alla på hundkursen. Kom hem genomblöt och belåten med dagen.


tired

Inte mycket har jag sovit inatt, och när man väl har lyckats komma in i någorlunda sömn så står pappa i trappen och ropar att jag måste kliva upp och komma ner och fika. Har just blivit färdig och ska nu ut i skogen med Kinja och massa mer hundar.

YÄÄÄÄH!

Den här kvällen har bjudit på grillning, otroligt mycket skratt, pallning av äpplen, spejat, plingat, spärrat av kvarter med riktiga avspärrnings och vägarbetes saker, bus ringningar, intressanta personer och helt galet mycket mera bus!
JAG ÄLSKAR ER TJEJER NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA KLASS!♥





Efter denna kväll älskar alla att höra mig sjunga min version av imse vimse spindel i telefonen:]

Bye!

Nu lämnar jag min flotta by och beger mig till en annan. Say hello to OSTVIK!

Now I get ready

Nu ska jag duscha speglarna och fönstren immiga, försöka skölja bort det som sårar mest och leta fram mitt vanliga glada face som ni alla är vana att se!


?

when It's not visible on the outside how you hurt me,  will you ever see the truth then? or do I need to told you how you hurt my heart so you should understand my feelings,

Det som skulle bli en slapp dag blev ett helvete

Märtas unge ville komma ut men halvägs ut fastnade den med huvudet och frambenen kvar inne i Märta och bak benen utanför. Jag och mamma höll på ett bra tag och sprutade in matolja osv så att den ska glida ut lättare men den satt som sten. Det blev akut till Öjebyns djursjukhus och där lyckades dom efter en lång stund ( ochmånga tårar från mig och skrik från Märta) få ut den lilla kattungen. Men den var död och var så liten så att den aldrig hade klarat sig. Den såg exakt på pricken ut som sin mamma, var enda färg satt på samma fläck.Enligt veterinären är Märta tydligen förliten i kroppen för att kunna föda kattungar. Det blev en riktigt vidrig förmiddag...

I wish you had your baby my lovely lady.

Morning

Shitt asså, vet inte hur många mer nätter som denna jag kommer att orka med. Idag tänker jag göra ingenting och bara vila fram tills kvällen då jag och alla underbara tjejer i min klass ska träffas i Ostvik för myskväll.


what should I do

Jag är tröttare än någonsin men vill inte sova. Vill inte slänga upp fyra kuddar på varandra så jag kan hålla huvudet högt när jag sover för att inte hosta bort, vill inte lyssna på brummande från luftfucktaren som gör så att jag ska kunna andas någorlunda, vill inte ta alla mina mediciner, vill inte lägga mig ner och fundera och tänka på allting. Vill bara se morgondagens sol stiga upp och aldrig mer behöva lägga mig ner i sängen och sova.

crazy

Helt galen kväll, har släppt lös all lycka inom mig och gapat sjungit, skrattat, hoppat runt och klagat över hosta och huvudvärk! Lina Bäckström du är BÄST, ingen mer än du kan få mig att spåra lös såhär. Nu tänker jag leta upp någonting läskande och försjunka mig in i filmen värld, vila mitt huvud och mina lungor.


Impulse

Jag har hostat mig igenom en hel skoldag, det var riktigt tungt. Efter skolan fick jag och Lina för oss en impulsgrej och lämnade lilla Byske och rymde iväg till stan för att äta på subway. Det blir en härlig tjejkväll med Lina nu.

talk in the phone

En stor kopp varmt te (smakar inte bra men härligt för halsen) pratar med Lina just nu, får höra att jag är störd för att jag tänker tvinga iväg mig till skolan imorgon trots min sjuka. snart ska jag snöra mig i sängen mot bättring hoppas jag. Ska även se klart the last song. Sov gott alla!

Det kommer bli tufft


Tårarna har runnit nedför mina kinder ikväll när Linda ¨videosamtalade¨ med mig på skype. Jag saknar henne så mycket! Nu ska jag se Idol och bli pigg.

Jag vet att jag inte är tidig


Jag har hört att den här filmen ska vara bra så när jag ändå är sjuk så varför inte se den?

sheep's

Jag har varit ute och vandrat med mina fina små ulliga vänner.
.

det är inte många som både kan räcka ut tungan och hålla upp svansen samtidigt!
.

Fuck this shit

Det blev en speciell morgon med min katt som kom inrusande i garderoben alldeles blodig, så kattungar är på g. Det gillas! Men dom är inte ute än. Det blev även en halv skoldag för mig. Jag hade ju bestämt att jag skulle dit så självklart for jag men efter halva dagen tog det stopp så nu väntar sängen och OTH.

Linda jag saknar dig otroligt mycket! Hör av dig på något sätt, vi måste prata! ♥

Pain

Äntligen börjar det likna någonting i Idol en Country kille, riktig musik för en gångs skull! Sverigespelet med Selina, just nu läser ni på vinnarens blogg ;) Nu ska jag krypa ner i sängen med världens huvudverk och hosta. Vad som än händer ska jag till skolan!
//

Ingenting hindrar mig

Feber, hosta, halsont, blodprov. Trots det for jag till skolan. Nu Selina, grannarnas får var rymmlingar så vi har stoppat dom i vår fårhage tills vidare. Ett bagglam var kvar utanför så jag och Selina ryckte in och hjälpte till. Tack för alla fina kommentarer, Linda: Lycka till saknar dig med. Amanda: Oja det vill jag!


Coolt?

Nu ska vi se om någon kommer vilja läsa min nya blogg. Så letts länka the shitt!
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker? :)

Just one call, I'm dying to hear your voice again


Det här är längre tid än någonsin...

Idag har jag fällt många tårar. Linda har nu flyttat till London och jag är kvar här helt ensam utan en enda kusin. Det blev ett riktigt sorgligt avsked och efteråt kändes det inte mycket bättre. Skolan var inte något vidare det heller, tur att jag har Johan♥ Ni får ha det så bra så hörs vi senare!


Varför?

När vi inte har kärleken söker vi efter den hela tiden. Varför är alla så beroende av att ha någon vid sin sida? Varför tror man inte på sig själv utan att höra varje dag - älskling du är underbar eller något i den stilen. Om man tycker att man är fin så vill man alltid höra någon annan säga det innan man vågar tro på det. Varför är vi beroende av alla andra och nöjjer oss inte med oss själva som vi är och det vi blivit.



<Älskar? Älskar inte?>

Välkommen till min nya blogg

Anledningen till att jag gör en ny blogg är för att jag vill skria på ett annat sätt än tidigare. Jag lade ju ner min förra blogg men Linda ville att jag skulle blogga eftersom att hon far till London fram till jul och hon vill ju självklart hålla koll på mig. Och den förra bloggen vet jag som inte med, jag slutade gilla det jag skrev om osv, ett dårligt mönster helt enkelt. Hoppas ni blir nöjda med denna blogg!

P.s jag vill inte känna en massa press från den här bloggen som från den förra.


RSS 2.0