try to understand that it must be like this for a while


sov gott


today´s wonderful plans I have longed to do

Lina,vila, se hela första säsongen av andra avenyn, äta glass och godis.


me together with myself

Ingenting eller ingen kommer kunna stoppa mig och mina planer. Dom är igenomtänkta enda från toppen ut i tåspetsarna så nu får världen passa sig för Nadja är tillbaka på banan!

the only thing I think of is


heart feeling

Efter varje dag jag spenderat tillsammans med Pontus tänker jag, "det här måste varit den bästa dagen i mitt liv" Jag har aldrig känt sådan lycka i kroppen någonsin. Jag är helt enkelt bara helt 'SÅLD i den killen.

My tru love

Klockan är tidig och det börjar närma sig avförd mot Fällfors. Jag ska ha världens bästa dag tillsammans med min stora kärlek♥

sleep

Nu är det tid för att söka upp John blund och samla krafter för morgondagen!

what a night whit selina


tru

Besvikelsen att förlora är som att känna doften av plätter, man kommer ner och det finns bara hjortronsylt, sen äter man för mycket och börjat må illa.

tidigkväll

Nu ska jag börja förflytta mig mot sängen. Har fruktansvärt ont i nacken och min ork är helt slut. Jag måste samla krafter inför helgens alla kuligheter så nu går jag helt enkelt och lägger mig. Sov gott!

believe in yourself


PL


gasgas

Nu tar jag skotern och blåser igenom skogen i full syra för att plocka upp min älskade som kommer med bussen. Precis det jag behöver är att ligga tyggt i hans famn, lyssna på hans vackra ord, lyssna på hans andetag, kyssa hans underbara läppar så det pirrar i hela kroppen och känna kärleken tillsammans med all oändlig lycka.

äntligen onsdag

I have longed so much

The end

14 sidor kvar, jag känner att slutet närmar sig. Ska lägga mig i sängen och kämpa mig igenom dessa 14 kvarstående sidor och kunna slappna av när jag fäller ihop boken och även känna en viss stolthet att jag var klar med något i tid och läst alla dessa sidor med minnimal text utan glasögon. Sov gott!

the pain in my heart

Man vill inte gå runt med visdommen att någon i ens närhet snart kommer att lämna en förevigt.

exactly my opinion



I cant stand it

Nu ska jag leta fram gårdagen läslus och försöka läsa minst 20 sidor iaf. sov gott!♥

it would be much easier if you shared the sorrow with me

Farmor bjuder på semlor och försöker hålla humöret uppe, pappa tvingar fram ett leende när han har tårar i ögonen och mamma har inte skrattat på flera dagar. Ni försöker lådsas som ingenting men tror ni inte att jag förstår?

fortsätt kämpa

Efter att ha läst från sidan 46 till 102 kan jag medela att min syn är kraftigt nersatt och att allt har suddiga kanter. Men jag är nöjd med min insats och om jag fortsätter såhär kanske jag kommer vara klar i tid?

I hate to

Finns ingen läslus i mig. När man läst 1 sida och vet att man har 200 kvar, då vill man bara gå och lägga sig för att slippa fortsätta.

jag älskar dig

Låt mig få vara din och stanna i din famn i all evighet.

just be quiet because I can´t stand more

Jag stryps heldre långsamt än hör på dessa ord från dig. Jag vandrar heldre flera mil och låter dig slå mig med en kedja. Jag blir heldre nedtryckt under vatten. Jag blir heldre misshandlad. Det enda jag väll är att duga i dina ögon en vacker dag.

I always have some extra energy

Har kämpat mig igenom denna dag ordentligt, har varit pigg trots endast 2 timmars sömn men ungefär 80% av den här dagen har jag spenderat framför min nya dator och försökt få allt att stämma, internet mappar och allt sånt. Nu börjar jag känna att det är dags att avväckla och sova en hel natt sömn. Sov gott!

some pictures

Jag ägde killarna i poker med stege 3 gånger i rad (reåga inte hur de gick till(a))
När jag och Pontus var och myste lite hade killarna busat lite med våra saker
Det var faktiskt klurigt att hitta musen där ;)
Rasmus natthumor!

Nu köör vi


jag är glad idag

Nu ska jag vandra tvärs över gårn till min grannpojk Anton och hjälpa han att fixa till inför kvällen eftersom de vankas lan och om någon timme kommer även min älsklingspojke hit och lite senare dyker resten av grabbarna upp. Ha en toppen dag!


miss u

Dagens tips är att aldrig råka stöta till juice i fryst leverpastej så den kommer fallande ner från översta hyllan för det tar ONT om ni får den på er!
Just nu sitter jag och äter nyttiga bruna mackor och tänker på Linda, hon älskar brunt bröd och jag ljust bröd och det är alltid diskusion om de. Jag saknar att ha en storasyster här hemma. Men de är bara att bita ihop och hålla ut nån månad till.


En bal på slottet är mer än underbart

Fötterna värker och hjärtat bultar fortfarande. En helt underbar kväll och dansat med många som var riktigt duktiga och framförallt tilldelade jag min underbara pojkvän nästan varannan dans. Det har varit hur mysigt som helst och för första gången i mitt liv kände jag mig lite som en prinsessa och konstigt nog tror jag att jag tyckte om det.
Dansade runt med min favorit klänning ikväll^

You make me so happy

Det går inte annat än skratta tillsammans med Anton. Vi tog en liten dator och fika stund när vi kom hem idag och oj va kul vi hade åt praktiskt taget allt och inget.

I love winter

Det är så mysigt att sitta inne i värmen och titta ut på det iskalla vintervädret. Snart ska jag dra på mig vinter kläderna och gå ut i den knarrande snön och sedan hoppa in i en varm bil för att färdas till skolan.

Jag är så lycklig

När jag bär min underbara klänning vill jag bara att det ska bli imorgon kväll så jag får ha på mig den och snurra på dansgolvet i timmar!

I love you anyway

Sitter med ett leende på läpparna efter att jag just pussat min underbara pojkvän hejdå. En mysig dag på stan, 2 impulsköp och mycket testande för Pontus, men de var det värt. Jag är otroligt nöjd med dagen och den har beringat många skratt och jävulskaper!

Vissa av dessa saker kanske ni inte visste?

Jag tar en pluggpaus och gör en sånnhär lista sak för skojjs skull.

Hur bor du: På min övervåning med 3 rum och toalett

Brukar du komma i tid: Näe de händer nog inte överdrivet ofta (a)
Hur lång är du: sist jag mäta var de 1.61,5
Kan du laga mat: De som ätit min mat brukar inte vilja smaka igen och jag bränner 98% av allt jag lagar så näe de är jag inte
Vad jobbar du med/pluggar du: haha jag klipper gräs
Vad har du på dig just nu: Svarta mjukisar och klasströjan
Har du någon fobi: Över 25 grader på sommaren och det allra versta på denna jord... bomull
Hade du en bra kväll igår: En av de bästa i hela mitt liv!
Vilket är ditt senaste inköp: en bussresa till skolan
Din favoritdryck på morgonen: Päronsoda:]
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappas hand
Har du sovit i din egen säng inatt: Yesbox
Vad hade du sönder senast: Vad har jag inte sönder? men jag tror de var en skål
Vem snackade du med senast: Pontus
Varm favoritdricka: Varm hallonsoda
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Någon slags läsk
När gjorde du senast något riktigt dumt: Idag
Saknar du någon just nu: JA, min älskade pojkvän och min kusselin linda!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Säga att jag är feg eller inte vågar...:]
Någon jag stör mig på: Vår nya vikarie
senaste person du kramade: Pontus

Senaste person du ringde: Anton
Senaste person som ringde dig: Pontus
Vad drack du senast: Otroligt nog trocadero
Vill du ha barn: Ja men bara ett
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja, bara nästan ett år kvar men klart jag längtar ;)
Har rakat dina ben någon gång: JA!
Är du sugen på något nu: Pontus?:]
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker de bara någon gång i veckan
Använder du hudkräm: Always!
Attraheras du av män med skägg: Om det går att fläta så givetvis!
Micro-pop eller poppa själv: Ge mig bara poppornen så poppar jag vad som helst! Något av dom få saker jag kan
Brukar du baka: Brukar titta på för att ingen vill att jag ska hjälpa till;)
Röstade du i det senaste valet: Nej men jag har mina starka åsikter iaf:]
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Världens bästa pojkvän, vinter, skoter nästan varje dag och underbara vänner. De funkar riktigt bra!
Vilken låt lyssnade du senast på:
Någon låt av Randy Travis♥
Har någon annan sovit i din säng inatt: Självklart, jag och Märta delar säng varje natt.
Vad tycker du är äckligt: Julmust, skummtomtar, julbord och knäck (men julen är det bästa jag vet:])
Har du pengar på mobilen: Kontantkort så här finns de stålar

 

 

Hoppas ni lärde er någonting nytt om mig. Ha de bra!♥


Let´s do it

På med glasögonen! Okeej jag önskar att jag hade ett par för de skulle underlätta livet... Men har man inga glases får man helt enkelt bara ta en alvedon och plugga ihjäl sig iaf. Nu tänder jag ljus, startar musik och kryper ner i sängen med mina läxböcker. Ha en toppen kväll! ♥

Do you feel the same?

Varför händer alltid allting mig? Varför har jag alltid otur och lyckas med allt? Som idag, jag var säker på att jag höll i sås skålen när mamma räckte mig den, men likförbannat tappar jag den upp och ner på golvet... Jag har lyckats stänga inne de sjukaste saker man kan tänka sig i mig och bär alltid runt på denna otur. Jag börjar snart bli less på det här nu.

there is no one like you

Det har alltid varit du och jag! Varenda alla hjärtans dag har vi tillbringat tillsammans och hela mitt liv har jag spenderat med dig! Du kommer alltid vara min närmaste och bästa vän för du är halva mig. Tack för allt du gjort för mig och alltid funnits vid min sida! JAg vill bara att du ska veta att under dessa 15 år så har jag hatat ditt kvälls griniga humör, din sötsugenhet och att du ser på mig om jag ljuger... haha man jag älskar det och dig endå! Allt det vi gott igenom hela livet är helt sjukt och jag vet att vi alldrig kommer tappa kontakten! Tack för alla underbara stunder!

Sometimes I get really scared


Alla hjärtans dag

Har haft världens mysigaste alla hjärtans dag med underbar klass och sedan hem, massage, film, ljus, hjärtan, choklad massa mys och makade some love med världens bästa pojkvän. Tack alla människor för en underbar dag! ♥

nu taggar vi ner

Nu kryper jag och Jeanette ner i sängen och myser efter lite pluggtid och kvällsfika. Ha det jätte bra och sov gott!♥

impuls med phazer 2

Idag tyckte Pontus att jag skulle komma, men jag sa att det går inte för ingen är hemma, då fick jag som svar att det går att köra skoter älskling (fast det var mest som ett skämt). Då fick jag en riktig impuls och tog Cissi i hand, vandrade ut, satte mig på skotern och körde till Fällfors. När jag kom fram var de första jag fick höra av min pojkvän "du är ju sjuk som kör hit". Men jag fick iaf bevisa att jag gjorde det och dessutom fick jag och Cissi en spänande dag!

hemma med ett leende på läpparna och helt slut i kroppen

En helt otrolig dag, suttit bakom älsklingspojken på skotern från kl 10 till 4. Har hängt och slängt, skrattat, busat i snön och umgåtts med massa roligt folk. Och jag säger då de, snacka om att köra i skogen! Har inte kört efter led nästan en enda gång på hela dagen utan bara upp och ner över stock och sten. Nu sitter jag hemma med Cissi och nu ska vi snart ut med phaser 2:an. Ha en bra kväll!

Nu drar jag

Nu har jag packat ihop mig och väntar på att min lift ska komma sen förflytar jag mig till min älsklingspojke och kör skoter idag! Ha en bra dag allihopa!

Sleep goodat

Ska upp 8 imorgon så nu börjar jag göra mig klar för sängen. Hoppas alla haft en toppenkväll! ♥

I miss you already


happy

En underbar kväll med Linus, Cissi, världens bästa pojkvän och knaprig kyckling till middag, många skratt, spel, bus och kuligheter. Trots att jag tappade ut ett glas över ett ljus så de flög stearin och dricka, skar mig på en kniv och fick prata ut om något jobbigt har det varit den bästa kvällen på riktigt länge! JAg mår underbart just nu och känner hur lycklig jag är med världens bästa pojkvän och vänner.

Ha det bra!

Nu drar vi igång en riktig myskväll i mitt hus!

why do not you give up?

Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig i sängen och ta mig en rejäl funderare på det ena och det andra.

just thoughts

Jag satt just och funderade på en sak, hur mycket onödig "dötid" spenderar men inte framför datorn? Man sitter och väntar på att något ska hända, man sitter och rör handen och pekfingret, glor på en skärm och väntar. 70% av tiden man sitter vid datorn tror jag egentligen man inte gör någonting nyttigt alls, bara glor och klickar runt. Men varför tänker jag då, varför sitter jag här och glor när jag vet att det är menisngslöst tittande? Ja man får helt enkelt ta att skärpa till sin livsstil lite.

2 gamla bilder

Tack för en underbar kväll!

tummen upp

Jag kanske kan om jag vill, vad vet jag? Problemet kanske ligger i mig själv och den dåliga tron jag har på mig själv. Jag klarade allafall av nationella idag med ett leende på läpparna. Jag är stolt över min 6 sidiga insats och nu kan jag inte förstå vad jag var nervös över? Men man kan ju inte veta innan man testat.

Good luck

Daks att klubba sig i skallen efter en tung dag och förhoppningsvis lyckas sova trots att jag har lite nervositet för nationella imorgon. Skriva i 3 timmat kan inte bli annat än skrivkramp och dessutom hur ska jag lyckas skilja på allt? De är lätt att komma på något att skriva om och när jag väl skriver kan jag nästan inte sluta men om det står skriv en krönika har jag inte en aning om vad det är. Ska läsa igenom papperet och försöka samla ihop mig. Sov gott!

in my mind


once it was just what I wanted

Now it´s too late and you need to understand.



Kom hem

Man kan verkligen bli helt slut efter en heldag i Umeå. Syntest gör en helt slut i huvudet, tasta skoterkläder och förhandla tar energi och att sprina efter mamma in och ut överallt tar kål på hela mig. Fick en uppladdning när jag besökte min kusin Teres och hennes pojkvän i deras lägenhet och mumsade i mig lite fika och myste. Nästan hela bilturen hem sov jag men jag känner mig fortfarande lika trött.
Jag saknar dig.

something missing

Jag vet att jag är lyckligare än jag varit på länge, men någonting saknas. jag vill kanske känna lite äventyr! Vill kanske trotsa mina principer eller klättra högt upp i ett träd för att sedan svimma och falla ner och slå mig rejält och ångra mitt misstag, men endå känna att jag lever.

what do you want?

Jag förstår inte, varför kan det locka att bli straffad, locka att bryta mot lagen, locka att skita i allt, locka att göra uppror.

elden är lös och tipps

Idag har jag för första gången i mitt liv fått rycka ut som brandman efter att jag själv lyckades rökfylla hela huset, få brödrosten att brinna och till råga på allt stod den inne under en hylla som numera har svarta märken efter lågor. Det var nära ögat att jag slängt vatten på rosten för jag greps bokstavligen av panik men jag lyckades samla tankarna och i sista sekund kom jag på att vi någon gång i mellanstadiet haft någon slags föreläsning och då sa brannmännen att om man kastar vatten på något som sitter i en kontagt börjar de brinna mer och man får ström. Så jag slet ut sladden, gräppade den brinnande rosten och snörde ut den. Lite vädring efteråt också, men nu vet ni hur ni löser en brand i en brödrost och hur ni inte ska göra.

det är bara att pusta ut efter en fartig dag

Vilken underbar dag det varit idag kan jag säga. Äventyr i skogen, vilse uppe i bergen, skjutning och vackert väder. Sen lite senare på kvällskvisten skrev jag till Cissi att jag hade en ouppäten godispåse och på en kvart var tjejen här och det blev ännu en skotertur. Bättre avslut på dagen kan de ju inte heller bli än med solsidan kl 8, eller det enda som saknas är min Pontus men sen är livet fulländat känner jag.





Du som frågade vilka två nya personer
jag lärt känna igårkväll
så är svaret Elin och Andreas.

Lantliv

In med ett stort lass frukost och sen blir det en skotertur, spåra upp nya spår och fälla lite träd. Sen sätter jag mig baki ratten i traktorn, sätter skopan i marken och skottar gården.

Hur vet man att man älskar någon? Jag vet bara att de är obeskrivligt och att man känner precis som jag gör nu!

Har just landat hemma utpumpad efter en GALEN och sjukt mysig dag! Har myst och busat med min älsklings pojke, lärt känna 2 nya personer, spelat party alias, släppt lös ordentligt, skrattat som en tok och beskrivit ord som en galning! Hoppas alla haft en jätte bra dag, nu väntar drömmarnas värld. Sov gott!♥

Upp och hoppa

klockan är 9, det är lördag morgon, snart blir det plattan i mattan till Fällfors!
Ha en toppen dag alla människor!♥

lägger du dig redan nadja?

Om ett tag tar jag och stoppar borsten i munnen med lite kräm på, drar i mig lite pulver medicin några tabletter och sedan ställer jag mig vid sängen och klubbar mig i skallen. SOV GOTT ALLA!♥

it can be good for you

Nu ska jag ta min godispåse, mitt täcke, mina mys sockar och pyamas. För att sedan krypa ner i soffan och se på en gammal film. Ha en jätte mysig kväll alla fina människor! ♥

Nu ska jag ta er med storm

Okej, vad händer med världen? Nadja Grundström Lundberg sitter hemma själv och tänker ta det lugnt en fredagkväll!!! Och till råga på allt har hon köpt en godispåse!! Hon gillar nästan inte ens godis...
Dagens ring jag hade på mig idag.

fortsätt simma

en halv skoldag är iaf bättre än inget alls. Nu dyker vi ner i plugghavet!

a trip to hell

Nu ska jag stänga av tv:n och rycka upp mig ur soffan på något sätt. Det är nämligen dags att göra sig klar för avgång mot Kåge snart och kiropraktor. Det är verkligen något av det VÄRSTA som finns!

just thoughts

Tänk hur olika man kan se på livet. Och nu tänker jag på det här med graviditet, det är något fint och det bästa som hänt vissa och för andra kan de vara det värsta som kunde ske. Tänk att man har så olika syn på saker, men tänk de som verkligen försöker bli gravida men som inte lyckas, och sedan finns de andra som blir sönderknullade och våldtagna någon stans som sedan blir gravida och har knappt råd med mat åt sig själva. De barnet svälter mest troligt ihjäl eller blir bortförd från föräldrarna och förhoppningsvis adopterad. Men varför kan de inte vara så att den olyckliga människan som sitter hemma och hoppas på att bli gravid en vacker dag, varför kunde inte hon få föda det barn som föds oälskat i sorg. Världen är allt bra orättvis!

I'm terrified

TA MIG HÄR IFRÅN! JAG ORKAR INTE VÄNTA LÄNGRE!!

Happy me

Vilken tur man har att man har hundar så man får komma ner och bli glad på morgonen...
Jaa... nu har jag inga glasögon helt plötsligt. Jag orkar verkligen inte prova ut nya, jag vill ha dom^ jag hade men det finns bara 1x av dom så det ser riktigt mörkt ut!

some pictures

Här är det några bilder från den underbara helgen. Det togs inte många kort och de som togs är inge vidare bra heller men eftersom jag också körde så hade jag som inte tid att fota så mycket.
Medans grabbarna tankade spinnade jag lite right round
En suuperkväll med lite fixande av Rasmus skoter, körande i gropen, eld, skotertur med 4 pers på min skoter vilket var hur kul som helst, mys med älskling i sängen, film och midnatts turer med skotrar. Och självklart hur sjukt mycket skratt som helst!
You make me the happiest girl in the world♥
En av mina hundratals skador efter helgen och detta är då vänster smalben som fått sig en smäll.

"I'm worried"


RSS 2.0