"Only you"

Hur ska jag klara av att inte tänka på dig varje sekund i Göteborg. De är helt omöjligt för de ända som kommer cirkulera i min skalle är du, ditt skratt, ditt vackra hår, dina mjuka läppar, dina ljusa ögon jag drunknar i, ditt sett, när vi skrattar och busar tillsammans, när vi kör, allt med dig är helt underbart och jag kommer sakna dig varje sekund fastän jag kanske inte kommer ha tid att höra av mig kommer du finnas i mina tankar hela tiden.

"Drygt"

Sitter i mitt rum med Simon som ska hem närsomhelst efter avslutad moppekurs tsm med älsklings Pontus och rasmus. När lillen drar ska jag packa och spela inför imorgon.

Show hela dagen är bra för magen!

Nu kör vi hela dagen med det jag älskar mest med skolan, TEATER!

"GAAAAHHH"

Har inte varit så här stressad på otroligt länge. Countryn är de som får mig att hålla lugnet och gunget!

fällfors

Här händer de saker HELA tiden!

"Nu åker vi"

Klart man ställer upp för välgörenhet!

PL

Jag har en otrolig kännsla i kroppen som bara du får mig att känna

"B är bäst"


"Alltid vi"


"Ganska coolt"

Det finns 3dagar på året som visar hur sommarvädret ska vara. Och idag är en sån dag så sommaren ska tydligen vara till största dels varm, solig, lite moln och svaga vindar.

"tack"


.


"tru"

Jag älskar när det blåser och stormar ute fastän solen skiner. Der ser ljust och bra ut på utsidan men huset skakar när vinden tar tag i det och det tar lika mycket stryk varje gång.

"Lets teama in the garage"

Efter skolan ska de hämtas en motor och sen har jag en hel mekar och körar kväll med min pojkvän.

"Det känns"

Hur glad blir man när man jobbat hårt med ett arbete, har en punkt kvar, far bort sen när man kommer hem är allt borta.

"Endå kul"

Just nu känns det som att min mening med livet är att nysa och hosta.

"Underbart"

Överraskning för min älskade pojkvän:
Jag Andreas, Pontus, Jeanette, Samme och Tobbe tog bilen till stan på MAX och spökhus på vägen hem. Har nästan aldrig varit så rädd kan jag lova!
Man måste ju offrasig för laget:
Frukost på sängen av älsklingen imorse:

"Tankarna åker ofta tillbaka"

'

"Wihoo"

Jag och Lina hoppar på tåget och drar till stan.

"Tänk på att du kan ha fel"

Du ska inte säga någonting du inte vet någonting om, du ska lyssna och höra sanningen innan du antyder något.

"En önskan"

Ibland önskar jag att du kunde läsa mina tankar istället för läppar för då kanske du lättare kunde förstå.

"Om det är någon som borde förstå är de du"

Upp på en kill stång och trampa iväg mot helvetet och sedan fly till paradiset!

"I think"


"Skriv plugghäst i min panna"

Har jobbat hemma hela dagen, tvättat traktorn och kört den till byske, kört bil och nu ska jag äta något vettigt och stoppa i magen.

Jävla gräs

Ska man måsta vara hemma från skolan med andnings problem för några små grässtrån.

"Nu har jag funnit mitt hem"

Ju nermare jag är ju jobbigare blir det, jag vill vara där borta där jag bara kan vara, slappna av, slippa allt och leva livet som jag vill.


"Underbart"

Nu lägger jag mig i Pontus säng för tredje kvällen i rad och sover en lång natt sömn!

"Min pontus"

Att vakna upp i samma säng som sin älskade på morgonen och få en vacker puss och bli omhållen är för underbart. Och sen veta att man snart ska ut med crossen, det är livet!

"OjOj så kul vi har"

Underkläds rally igenom fäll med boysen och alla på varsitt fordon full i skratt och skoj. Haha de är humor!

"Förmiddagen"

Nu på förmiddagen klev jag upp tidigt, körde cross till ett karlhyggen och sedan har jag kört cross, legat och vilat ute på hyggt, tittat när Pontus, Samme, Kim, Fredde och födelsedagsbarnet Tobbe planterat och även småpratat och haft det riktigt härligt.

"Jag kallar de min egen stil"


"Jag lovar att ta de lugnt"

Doktorn säger ingen cross på 2 veckor och sjukgymnast. Sjukgymnast funkar bra men cross ska köras!

"Gipset är borta och musklerna med"


"Sista duschen med gips"

Igår så gjorde jag en tipp med crossen eftersom jag har 1dm ner till backen på vardera sida när jag sitter på crossen. Och vad tog jag emot mig med? Jo den jävla handen... jag ska till stan idag och ta bort gipset efter första lektionen så de känns otroligt skönt!

"Skärp dig nadja"

Jag måste hålla mig själv i tyglarna innan det går för långt.

"drivadrivadrivadrivadrivadrivadriva"

Det enda jag haft i tankarna hela dagen är min pärla som stått och väntat i garaget. Men den fick sig en rejäl luftning när jag kom hem!

"Finns många pärlor men inge som du"

Ut me lill pärlan
OCH IN MED:
Min stora nya pärla!!!!!

"Så sjukt lycklig"

Dags att åka iväg och laxa och jag har världens underbaraste pojkvän!

"Nu"

Kan bara skolan ta slut så jag får ringa ett litet samtal som betydser hur mycket som helst för mig!

"Men"

Det blev inget upp laxande fastän vi körde enda till en by bortom Luleå. Mina förväntningar var höga men när jag fick se crossen visste jag direkt att de var kört! Vi stod och tittade på den mest feliga cross jag någonsin sett. Men (nu kommer det där men) vi hittade en redig pärla kan man säga och den har funnits i mina tankar hela natten så ikväll blir det nog att laxa på allvar!

"Wihoo"

Koppla släpen, slänga in pontus i bilen, det daks att laxa upp pengarna.

Tagga

Nu hänger de på pappa!

"En tumme upp och en ner"

Idag har jag blivit en cross fattigare men många tusen rikare. Tankarna strömmar i mitt huvud och cirklar runt tanken på en ny cross. Nu ska jag krypa ner med min älskade pojkvän och sova en lång natt sömn vilket behövs.

"Yes"

Steg upp halv 8 och var jätte trött efter en underbar kväll/natt tsm med världens bästa tjejer från min klass. Men de var bara släpa sig upp och åka vidare till fällfors och krypa ner i pontus säng. Nu sitter jag hemma igen och väntar på ett telefonsamtal från en kille som vill köpa min cross. Ha en bra dag!

"Jag klarar inte av att bära gips"

Jag vill bara sätta mig över sadeln, vika ut kicken, kicka och ge lite gas, höra hur den kommer igång, dra in kopplingen, lägga i 1an, släppa kopplingen och köra iväg. Köra fullt igenom skog och mark, låta vinden blåsa igenom håret och känna farten pirra i kroppen. Testa på nya saker och känna den underbara kännslan som uppkommer varje gång jag kör.


"Det är kärlek"

Du har offrat mycket för mig älskling och jag för dig och jag lovar att jag kommer hjälpa dig fixa det här. Du vet att jag älskar när vi är världens dream team i garaget och skruvar och mixtrar på och blir allderles svarta om händerna av olja och du her alltid på min näsa så jag blir som en lite svartnos. Sen när vi kör tsm och bara har hur kul som helst. Du är min bästa vän och min älskade pojvän! Och du , vi fixar allt you know!♥

"Det enda som snurrar i min skalle är cross"

Det enda som snurrar i mitt huvud är "hur svårt ska de va att vilja köpa min cross som är i sånt fint skick" Eller "Kan nån bara skriva ett mejl snart" Och "Den där crossen ska jag köpa när min är såld"

"Tala till mig"

När man är tom och saknar ord har man inga kännslor som talar till en.

"tur att jag kollade upp innan jag svarade"

Man blir lite chockad när man får veta att en ökänd hackare över hela världen tagit kontakt med en bara för man lagt ut crossen på blocket och tänker lura en och tömma ens konto.

"Prommis"

Gångskor på, hund i koppel, ett glatt humör och ut i naturen!

Lyckotjut

Äntligen är den min! Som jag har längtat och hållit tummen!

Jag hade lovat jeanette mycket plats på mitt gips så...


"Finifin"

En burk alvedon följde med i väskan till skolan idag så smärtan har inte varit helt outhärdlig. Nu sitter jag hemma med en sjukt underbar människa som hjälper mig att laga met och senare ska vi träna in hela jägarexamen.

Jag saknar det

Jag hoppar snart upp och ner som en gummiboll för jag är så rastlös och fylld med energi. Längtar jätte mycket till skolan imorgon så nu tar vi 2alvedon och somnar in med förhoppningsvis lite mindre smärtor.

"Jag ska vandra till tilandra"

Att vandra byn runt med denna arm var inte en hitt men det är alltid trevligt med natur, frskluft och umgänge med mamma. Och när man så gått som legat pall hela dagen blir man riktigt rastlös i kroppen.

världens bästa sjuksköterska

Har blivit omhändertagen av min älskade pojkvän hela natten och dagen och man kan värkligen säga att det behövdes när man är utan funktion i ena armen.

endå värt det för en underbar helg!


RSS 2.0