Wohooo

Ni kan ju gissa vars min valborgs kommer utspela sig? Juste... i Fällfors och crossen är med. Ha en jätte bra dag!

"Tagga"

Mango, melon, hallon, grädde och vofflor är något av det godaste som finns. Cross är något av de roligaste som finns. Att springa runt byn är härligt. Talang är en av de bästa programmen. Veta att det är en underbar dag i morgon som kommer bli helt underbar gör mig pirrig i hela kroppen.

"Min lärare sa att det finns någon som jagt"

Det är spännande med människor. Endel är hur olika som helst och endel lika som bär. Men på ett sätt har dom som är så lika väldigt mycket som inte är gemensamt men man kollar bara på likheterna för olikheterna är nog i de flesta fall många fler. Jag tror inte någon är lik någon anan eller att det finns någon precis som mig ute i världen för jag är jag och ingen annan.
But I'm my selfe.

"Ser ljust på framtiden"

Jag är kär, livet är helt underbart och de spritter i hela min kropp!

Överlycklig

Helt otroligt perfekt eftermiddag med massa cross körning som var hur kul som helst, mys med min prins och läxläsning som också var rolig och sedan en härlig biltur hem när det snurrade många tankar i mitt huvud.

Slut

Nu lägger jag mig helt tom och utpumpad efter en ansträngande men rolig och händelserik dag.

"Vad ska man säga?"

En snabb cross tur tsm med Jeanette utväcklades till ett flera timmars långt äventyr efter att vi körde off road rätt ut i skogen, körde fast, fick bensin lekhas, bak däcket låste sig, guida pappa efter vägen och försöka få han att förstå vart vi var fast vi nästan inte visste själva. Men de löste sig tillslut och vi fick åka traktorskopa hem efter en lång tids puttning, lyftning och knuffning igenom skog snö och mark ut till en skogsväg.

9B

En härlig dag med en härlig och efterlängtad klass och nu ska jag köra cross och ha en underbar eftermiddag med Jeanette.

"My boy"

Nu kryper jag i säng med min pojkes andetag i örat. Sov så gott alla.

"En bit jag saknar"

När man varit i vinterlandskap och kommer tillbaka till bar mark, grönt gräs, varmt väder och blommor i rabatten känns det som sommarlov. Men jag är glad att det inte är så utan imorgon får jag cykla mig iväg till skolan igen och träffa min otrolliga klass!

"82 fjäll lämlar"

Efter en helt fantastisk vecka med, släkt, föräldrar, en hel massa lämlar och pojkvän sitter jag här helt utpumpad. Men bara för att jag är trött och slut betyder inte det att vissa andra är det så jag och Kinja ska ta oss en tur i friska luften.

"Country"

Sitter i världens bästa pojkes knä och lyssnar på country music. Nu är väskan packad och datorn stängs snart av och då blir de datafri vecka i mitt älskade Ammarnäs och massa underbar snö! Hejdå.

"Jag vill ha tillbaka min vinter"

Vintern är som bortblåst av dessa starka vindar som får hela huset att skaka. sitter och knaprar på fil med bär i och tittar ut på de kneppa vädret, de ska just börja tina på påsklovet inte vara borta nästan helt redan!

I'ts easy


"Anton Markström är mitt lyckopiller"

Ett gott skratt förlänger livet, mitt tipps till er då är att umgås med Anton får då kommer ni aldrig dö! Jag var duktig och diskade medans han bakade goda negerbollar. Jag höll mig utanför bakningen för de finns nog ingen sämre än mig på att baka. Men Anton ville att jag skulle tillsätta lite mer kaffe och det där lite råkade bli en hel del så de blev kaffe bollar kan man säga. Men jag har iaf haft en otroligt rolig kväll och har hunnit packa ihop hela väskan och allt så nu får de gärna bli imorgon!

"Livet som jag vill ha det"

Dessa två dagar har jag hängt med min älskade och grabbarna i fäll. Vi har mest körs cross, varit i vältan, badat badtunna till sent in på natten och haft ortoligt roligt och jag känner att jag är helt slut i hela koppen och ska försöka börja packa väskan. Ha en bra eftermiddag!

"Brumbrum"

Lördag=Fällfors+älsklingen+cross+mys=UNDERBAR DAG!

"Skulle aldrig göra så mot dig"

Det var inte jag och inte mitt fel, jag blev livrädd, du gjorde mig livrädd och mina tårar strömmade nedför kinderna. Dom stod för rädsla, besvikelse och skuldkännslor.

"En fjärdedel av ett år"


Jag har spenderat det med dig och det känns underbart!

"What you said made ​​me happy"

Tack vare dig lägger jag mig med ett stort leende på läpparna ikväll.

"It is up to you so just show me"

Om du bevisar det tror jag dig, och ditt löfte du givit.

"Ge mig ditt botemedel"

Jag har gått vilse i en stor skog, träden täcker himlen, jag river mig på kvistar. Såren blir allt större och större när det river i samma sår och tillslut har det gått så långt in så att det inte kommer läka igen utan hjälp.


"Lyckospark heter det"

Nu ska jag traska igenom geggamojja till bussen för att kliva på, stämpla busskortet, vandra längst bak, kyssa min älskade, sätta mig vid honom och påbörja färden mot skolan och ännu ett nationelt prov.

'I'm sorry but I feel nothing and can't help it'


"Vi hade det ju"

En förlust kan fylla ögon med tårar, få leenden att slockna, folk att lägga sig, deppa, tappa själförtroende och allt känns som de tunga slutet.

just thoughts

När vi säger t.ex - Alla tycker att vi borde fara dit. Då tänker jag att alla, inser ni hur många alla är? hur kommer de sig att vi nästan alltid säger alla fastän vi bara menar ett fåtal på kanske 7 eller 5 pers. Gör vi de för att vi inte orkar räkna upp allas namn som ingår i sammtalet eller säger vi de bara för att de bara är så? Men isåfall hur har det blivit så att de bara är så?

"Min säng är tom utan dig"



Du och jag ailicec

Jag och Cissi är som vanligt tappra riddare så trots snö och regn ho vi oss ut på crossen för en långtur igenom skog, mark, sörja och asfallt. Det var en härlig kör sväng och nu ska jag snöra på mig löparskorna och knappa in 076-8420216 på min telefon och sedan grön lur.

"Jag älskar dina skills"

Jag tror jag är någon av få som somnat när jag sett saw för första gången. Men jag var trött och att ligga mellan världens bästa Jeanette och Pontus med fluffiga kuddar och täcken är det inte så svårt. Imorse vaknade jag upp med Pontus och hade en riktig mysmorgon och sedan bar det ut på cross tur, lite vatten planing med Samme och jag har åkt för första gången (lär bli många mer) när Pontus körde på bakhjulet. Nu snackar vi adrenalin kick men de var grymt kul och härligt!

"Du är min flygande ängel"


"I talked to you"

Jag pratade med dig under falskt namn. Jag ville bara få kontakt. Jag kanske saknar dig fast jag vet att jag inte borde. Men de har alltid varit ett starkt band mellan oss men vi tror att vi klarar att kapa det för de är bäst för båda. Men frågan är om det endå limmar ihop sig igen eller om dessa endar aldrig hittar åt varandra igen.

I had miss it

Igår utökade jag telefonrekordet till 11 timmar, jag förstår om ni tycker det låter tråkigt att prata så länge men de är som att ha personen hos sig och vid sig hela dagen fast man ser den inte. Om man då är hemma själv är det skönt med lite sällskap. Jag och Lina hade en rolig natt med mycket skratt och prat men väktes tidigt av min förkylning. Jag till lagade en frukost till oss och vi hade en trevlig pratstund över en kopp te tills hennes pappa trillade in och hon lämnade boet.

'highscore*

Idag har jag spräckt mitt telefon pratar rekord på 9 timmar till det nya rekordet 10 timmar tillsammans med med min Pontus♥ Så man kan säga att jag och Pontus har hostat varandra i örat hela dagen enda tills Lina kom med bussen efter skolan och vi spenderat en myskväll tilsammans. Nu sover hon redan som en klubbad säl så jag ska krypa ner hos henne. Sov gott!

♥Robert Pontus Lundmark♥

För 3 år sedan träffades vi för första gången och jag föll pladask för dig på en gång. Jag åkte på ditt cykelstyre och vi hade så otroligt roligt. Sen när du for hem hade jag glömt min fanta exotic i din påse så du fick mitt nummer av en kompis så började vi skriva och man kan säga att allt är tack vare denna flaska att vi blev ett par. Vi skrev i ungefär 1 år och lärde oss mycket om varandra och det ledde sedan till ett förhållande i ett halvårs tid. Jag vet inte hur allt kunde bli så fel då men vi var verkligen kära men kanske inte mogna för ett fårhållande som de ska va. Istallet var vi bara kompisar i ett års tid och sen började vi snacka lite mer igen och då sa de bara klick och jag föll lika handlöst för dig igen om inte mer. Vi träffades några gånger själva i smyg och hade det otroligt mysigt. Man kan säga att det var en hemlig romans, inte ens mina vänner viste. och sedan BAM så hade ett nytt förhållande mellan oss börjat. Men den här gången var det helt annorlunda. Nu har jag det bästa förhållande jag kunnat tänka mig tillsammans med den bästa killen jag vet. Vi har samma intressen och gör roliga saker tsm hela tiden. Du är min bästa vän samtidigt som att du är den jag älskar mest av allt. Du har tagit hela mitt hjärta och jag har aldrig varit så lycklig som med dig. Jag förstår ordet kärlek förblindar för jag låteer alla problem blåsa förbi för så länge jag har dig är allt perfekt. Det är en underbar kännsla när jag och du är ute och kör tillsammans, att du accepterar att jag som tjej också tycker de är kul och när du talar om för mig att du älskar att jag kör och att du gillar att köra med mig, då smälter jag ännu mer för dig och blir så otroligt glad. Sen så är du ju hur kul som helst, världens gulligaste på alla sett och du växer var dag i mina ögon. Det finns ingen som bryr sig så mycket om mig som du gör och har aldrig gjort heller, och verkligen ingen som oroar sig lika mycket heller! Finns inte någon på denna jord som jag haft så starka kännslor för och det är ingen som varit så perfekt för mig. Sen kan man ju inte precis klaga på ditt utseende för du är verkligen så underbart vacker, snygg, fin, sexig och helt jädra underbar. Min kärlek till dig är helt obeskrivlig och jag vet inte vad jag ska ta mig till för jag fullkomligt smälter för dig! Du är helt enkelt för bra för att vara san och jag älskar dig! ♥

'Nu kommer våren'

Mätaren visade 20 grader i solväggen och jag tog min morgonrock, hundarna och ett sjukt humör och vandrade iväg för att hämta posten. Posten hade ju naturligtvis inte kommit än men det var i alla fall en mysig prommenad.

I like to laugh


NIce

Kom till skolan utan röst och lämnade den tidigt och åkte vidare till min sjuka pojkvän. Har haft en underbar kväll med släkt kalas. Jag fick fram ljud lite då och då från stämbanden där i slutet och Jeanette toppade kvällen när hon kom på besök. Så trots feber, halsont, heshet och hosta har det varit en ganska bra dag.

Det som sirkulerar i mitt huvud just nu innan skolgång



"försök se ljuset"

Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna , med en längtan och ett hopp. Jag känner mig stark och jag känner att någonting bra kommer inträffa.

exactly my point


"om så vore"


"It's how we do it in Linda style"

Idag har jag strött pengar ikring mig, burit påsar fulla med shopping, fått kritik av killen i disken på subway över hur jag vill ha min macka. För jag gjorde enligt honom bara tvärt imot och ville jävlas. Sen så har jag fyndat en massa och haft otroligt trevligt sällskap av min kusin.

"Du brände din sista chans inte jag"


Kan du förstå mig?


Hand i hand vandrar vi, och ingen av oss kommer släppa taget.


"Astmabarn"

Att gå runt och låta som ett rostigt gammalt cykeldäck och samtidigt klangar de upp små pipiga toner från lungorna är något av det värsta jag vet.

heven


"Då var man sängliggande igen"

När man har haft världens bästa helg i Ammarnäs med världens bästa pojkvän så kanske feber, snuva och hosta är de pris man får betala.

RSS 2.0