"Jag ska aldrig bli busschaufför som min far"

Nu ska jag borsta gaddarna, krypa ner under täcket, se oth och sova underbart till skillnad från min far som ska upp om två timmar och köra buss!
Ge mig den underara vintern tillbaka!!

"badabadabadabada"

Ikväll gick jag ner och tog mitt typ sjuttioelfte dopp på två dagar med min kusin Johan. Men det var lika härligt ännu än gång! Sen fick vi lite underhållning av en pudel som skällde förbrilt på oss från andra sidan älven och den halkade även i några gånger och matte sprang efter och försökte få fast den.

"I <3 fällfors and all the people there"

En fartfyld helg i fällfors med cross, sovning hos Jeanette och Pontus om vart annat, badat med orm och massa barn, hednäs med åkning på olika luftsaker nedför hällarna i försen, blodiga skrapsår efter att jag föll och tummen är dubbelt så stor och blå. Alla dagarna har varit underbara!

glass

Heej mauisar jeanette här!
Nadja är sööööt!!!!!!!!!!!!!!♥

"Tjoho"

Nu sitter jag ensam hemma hos familjen Lundmark och idag i det varma sommarvädret ska jag ut och glida med Jeanette. Vi tänkte rta crossen och köra ner till playan och spendera dagen där och sen får vi se vad som händer ikväll. Ha en bra dag!

"Sov gott"

Idag startade jag vattenkrig mot syskonen Lundmark fullt påklädda, högtryckstvätt, vattenslang och hinkar med vatten. Det var ett himla hålligång men fy va kul vi hade! Nu ska jag lära Pontus lite moppe kurs saker sen ska vi krypa ner i sängen och sova.

"Hey boyfriend"

Nu är crossen och packningen lastad. Avgång till Fällfors på ca 5minuter. Ha en bra kväll!

"vad skulle jag gjort utan er"

Eftersom att jag är hundvakt idag så har jag varit nere vid älven och badat hela förmiddagen med mina såkallade vovvar Kinja och Kolja. Det är så kul när dom badar, springer,leker och skuttar.Sen är det alltid lika kul att simma ut och hämta pinnar med Kinja.

"39 fiskar sen blev Pontus hungrig"

Min mor har humor:
Som ni ser på mitt ringfinger så brukar min pojkvän slå mig blå och svullen!
Mamma ville att jag skulle fiska upp en Brax^, och självklart ville jag inte göra henne besviken!
Jag fick slå ihjäl Pontus gädda,hehe...
Min älskade pojkvän var en badkruka så jag snörde honom i vattnet med kläderna på!

Upp med penseln ur fickan och ladda med färg

Här nalkas jobb!

"Hemkommen"

Kom hem sent igåt kväll och jag tog Linda i hand med det samma och traskade ner till älven för att bada. Vattnat var svinigt kallt men det var jätte trevligt som vanligt. Jag har haft det superduper bra och haft hur kul och underbart som helst i Tjusjön och är helt sjut efter dessa 4 dagar.

"Tjusjön"

Tjusjön -09
Tjusjön -10
Snart beger jag mig av och spenderar ännu en midsommar i Tjusjön. Där det inte finns någon el, inget rinnande vatten, inget internet och nästan ingen täckning. Det kan verka surt för många men för mig är det livet! Tänk att bära hinkar in i bustun nere vid sjön, basta och tvätta håret genom att hälla vatten från en hink över sig och sedan springa ut och kasta sig i sjön. Lina brukar följa varje år men den här midsommaren jobbar hon tyvärr och det var en riktigt stor besvikelse att hon inte kan följa me. Men då kallade jag bara in reserven vilket var min underbara pojkvän så han får agera Lina de kommande 4 dagarna. Nu åker jag så vi hörs om 4 dagar!!!

"Man vågade nästan inte andas"

Att klippa gräset är ett riktigt bärplockarjobb. Inte nog med att man nyser hela tiden av gräsallergi utan nå se jurist me fluger de är! Det fullkomligt svärmade runt mig med konstiga flugor. Dom satte sig på ratten så jag har råkat sätta handen på minst 100 stycken och mosat dom.

"Bli imorgon nu"


Jag är så spänd, glad och övervänt för morgondagen så jag kan bara inte sluta le! Jag måste försöka somna nu så det blir imorgon så snart som möjligt! Sov gott allihopa!♥

"Håll om mig"

Ibland undrar jag om jag är riktigt 100 i skallen!

"Nu börjar de närma sig"

Nu blev det ju grant väder så nu börjar jag bära ut kläder i husvagnen!

"Rain"

Regnet fullkomligt öser ner! Hela huset dånar och jag tycker verkligen synd om alla planterare ute i skogarna!

"min favorit är vanilj"

Nu ska jag samtala med min far under en kopp te och sen försöka somna någorlunda i tid!

"Det är bara du som fattas här med din kroppsvärme"

Är det bara jag som njuter av regnet. Är de bara jag som tar mina hundar på en långprommenad och låter regnet ösa ner på mig och tycker det är hur mysigt som helst? Sen kommer man in dyngsur, värmer sig, startar en bra film, kryper ner under täcket med en melon och bara njuter.

Till Pontus

Det rymdes inte på facebook och jag vill att de saka synas!
Damn du är den finaste underbaraste vackraste stiligaste otroligaste bästaste makalösaste pojkvännen någonsin och jag älskar dig mest på hela det jordiga klotet!! Du är min hjälte och idol samtidigt som du är den gulligaste jag vet och det finns ingen perfektare än du!! Jag älskar dig av hela mitt hjärta och skulle inte göra mig av med dig för alla pengar i världen. Utan dig finns det ingen mig!!! Jag har givit dig mitt hjärta och mitt allt och jag vill att du ska behålla det resten av livet för jag kommer aldrig släppa taget om dig och du skulle bara våga göra de om mig för då kidnappar jag dig och låser in dig för du är bara min otroliga pojke!!:* Jag kommer inte sluta älska dig om en månad, inte om ett år och inte när jag dör min kärlek till dig kommer alltid bestå för du är den finaste jag mött och den bästaste jag vet och du ser på mig som ingen annan och tror på mig!! Jag kommer hålla din hand så länge du håller min och jag lovar att aldrig släppa taget!!!!

"Lolockigthår"


"och det ska fortsätta Hela livet ut"

Idag ska jag spendera hela dagen tillsammans med tjejen jag känt sen jag var 1dag gammal!

"Jag saknar er"


"Det är sånn jag är och tack för det pappa"

Min pappa är min pappa och den roligaste personen jag vet. Finns ingen som är snällare mot mig än min älskade pappa. Utan honom skulle jag aldrig varit den jag är idag. Min pappa kommer alltid vara min förebild och superhjälte precis som när jag var liten och han lärde mig att köra, skoter, traktor, fyrhjuling, bil och andra fordon och nu brinner jag för just det mest i mitt liv och han har alltid stöttat mig igenom det. Jag har min mamma att tacka för att jag fick min första cross men sen var det min pappa som lärde mig. När andra tyckt att "tjejer ska inte köra" och tyckt jag ska lägga ner har min pappa alltid funnits där. Men jag är tjej och kör och är stolt över det för nu är de det bästa jag vet och folk som hatar det får blunda eller leva med det för jag kommer inte sluta för alla pengar i världen!!

"Bli aldrig kock"

Idag bryter jag min sommarlovs tränd med 1 macka om dagen tills mamma och pappa kommer hem och lagar mat. På bordet står nu brända köttbullar och lite mjöligt mos.

"precis som jag vill att de ska va"

I helgen har jag för det mesta varit iklädd mina rosa crossbyxor och hjälm och färdats runt i fällfors trakterna och haft hur kul som helst. Jag har även hunnit med om att skapa en enorm explotion, åkt bil med marcus i diket och hoppat med Pontus på crossen och vi har utövat lite trix med 2 på 1 cross. Nu ska jag krypa ner i sängen och slappna av efter en helspänd och fartfylld helg!!
Kan inte fatta att den^ killen faktiskt är min men jag får vakna ur min dröm, leva i nuet och inse sanningen att jag har hittat den rätta för resten av livet!

"Wihooo"


"Jag älskar impulsiva påhitt"

Nu drar jag

"buskul"


"Underbar examenspresent"


"Sommaren är här"

Nu känns det att det är sommarlov när man är hemma och är hundvakt och man svälter för det ända som man orkar ta fram och äta är kexchoklad och negerbollar.

Nej jag vill inte vad händer!?!?

Min tid på byckeskolan är nu klar!

"Det underbara tas ifrån mig"

Jag kan inte förstå att detta är min sista dag på Byskeskolan med världens bästa klass och kompisar! Jag vill inte!!! Vill bara backa bandet till början av 9an igen för det har varit en så underbar tid!

"Jag är allergikern"

Hur rättvist är det? Gräsallergikern måste klippa gräset och dra in snuvan minst 1000 gånger medans hon klipper och ska pyssla med detta hela sommaren. Dessutom får man ont i huvudet dagen efter och det KLIAR i ögonen HELA tiden!

RSS 2.0