läs detta nadja!!

alla saknar dig,  men hoppas du har det galet nice och saknar oss också!!

 

 

pussen:*


Yäh

Rantat runt i London i mörkret tittat på Lindas (www.jagvillhallting.blogg.se) lilla lägenhet och träffat Amanda osv och jag fick en bamsekram där med och dom blev riktigt glada att jag kom så inte Linda skulle klaga på att hon sakna mig. Sen så åt jag min första talrik Fish and chips på en liten mysig hörnpubb och råkade där springa in på herrarnas hehe... Jag trivs riktigt bra här hoppas ni har det bra hemma!♥

Grundlurade

Sitter i LONDON! Idag har jag varit livrädd och gjort det jag är mest rädd över i hela världen alltså flugit flygplan! Men jag lever och sitter i London med världens bästa kusin och jag säger bara nyp mig i armen är detta på riktigt? Det var riktigt kul när jag kom från min gate och Linda först bara såg sin mamma och kom springande och hon såg inte mig så jag slängde mig om halsen på henne och hon skrek -näääe? haha sedan blev det nästan lite tårar där ett tag och en lång tunnelbana(?) som skakade som fan och världens coolaste land är jag i kan jag säga!!!

Idag

Idag blir en dag med skoter nya upplevelser pirr och adrenalin. Sen får vi se vad kvällen bjuder på för kul!♥

God natt

Älskar er och vi är crazy!

Gasgas

Hemma mys kväll med full gas, vinterkläder och snösprut!


Rockring

Sjuornas skrik i koridoren, just avslutat robomemo sitter här i ett litet rum med färgglada gläder på och har en utmerkt dag med rocktema på skolan. Ha en bra dag!♥

Nu

Slänger jag benen på ryggen, tar mig i kragen och säger åt mig själv på skarpen att gå och lägga mig så jag somnar före tolv inatt.
Haha jasi, sov suuper duper gott alla och bär ett leende på läpparna när ni kliver upp imorgon och tänk positivt!

(Y)

Sitter med en andsiktsmask efter en mysig och lyckad tjejkväll här hemma hos mig med mina underbara vänner och deras mammor. Det har skickats mascaror puder krämer kajaler ögonskuggor läppstift osv runt bordet mellan speglar och det fylldes upp med mycket skratt och trevligt umgänge. Det blev en jätte lyckad kväll!

Jag och Jeanette provade på ett litet expriment idag och tog sprut grädde och sprutade i näsan. Testa inte själva!:]

hej blogg.se

hahah korvmos haha tänk om det fanns, ändå kul:]
eller typ paltpannkaka:D:D
det ska jag skapa i mitt nästa liv
ja mitt nästa liv då har jag massa planer jag ska dansa med jehovasvittnen och skypa med gud och så annars ska jag starta en annanas/salt butik. sen ska jag hälsa på jahda i gotland.
sen ska jag hitta på en planet som ska heta tapet!
och lura gamla tanter på smör!!
gillar du soppa med räddisor i så ring mig dirrrrrrr!!
pussen:*

Sleep

Som en sista kvälls atapp sprang jag över till grannarna med våra konpostsopor och nu ska jag läsa jägarexamen tjosan och sedan ska jag somna som en klubbad säl. God natt!

Julkännsla

Det luktar pepparkakor, snön ligger på marken, en skotertur ensam i mörkret och sedan hockey och julöl.
Du är min största kärlek bästa vän och har aldrig blivit så glad som när jag fick dig. Du sviker aldrig och tsm kämpar vi oss igenom allt. Vet inte hur många gånger jag har gråtit ut på dig, skrikigt gasat bort från allt in i skogen och försöka glömma. Du får mig  medans lycklig pirrig och full av energi hopp och önska, my true love!

hej på dig jag är en kamel

tjeeeeeejjjjjnnaaarrreeee!!

najda är ganska söt när hon springer runt i sin krokodildräkt på skolan:*
annars är allting bra med min elefant nu är det så ska det låta i klassrummet, nadja vinner nog, även om hon vill kyssa en tomte i en vrå.


emma och sellesu äg,
petrus tycker om att cirkulera mer, men det gör vi inte men han är söt ändå, nadja lär jon bugga, funkar det? nej.


aja nu ska vi dra och fortsaääta med usa men vi måste låna en penna ur eriks hår först, pussen:*


Jag är tröööög!

Sitter på skolan och gör det här JÄVLA USA arbetet som jag kmmit en halv sida på och alla andra 5.... Kan inte konsentrera mig idag och förstår verkligen inte vad jag ska göra. Nu ska jag gå och busa med någn ;) haha hejdåå!♥

thanks guys

Tack för att jag har världens bästa vänner som stöttar mig igenom allt! Det hade just börjat gå uppåt och jag höll på att nå toppen men genast sjunker det igen men fan heller att jag ger upp. Jag kommer sakta men säkert!!
GOD NATT!

I wish

I wish you was here whit me!
Jag vill inte se dig i min dataskärm och höra din röst igenom mina högtalare. Jag vill känna dig och se dig sitta vid mig, vill höra din röst ur din mun in i mina öron och inte över internet. Kan nästan inte längre föreställa mig hur det var för nu är det "naturliga" att ses på skype. Saknar min hjälte varje sekund och minut men snart, snart får jag slänga mig i din famn igen och krama dig i evigheter.

Good

Har lyckats städa fram alla möbler och torkat bort lager dam och sugit upp skräp. Känns härligt att det är över nu! Bara soporna ska ut sen är min övervåning cleanad and clear! Hoppas alla haft en mysig kväll.


ge livet lite färg

Rockabilly musik sprutar ut ur högtalarna och jag far om kring med damsugaren och skakar rumpa i takt.


on the sofa

Juice glas i handen, 28,5 grader på termometern, stirrande in i skärmen längtande efter mer.

thanks heart

Känner att jag gjort stora framsteg med mig själv idag. Och det känns jätte skönt att jag börjat hitta tillbaka till mig själv mer och mer igen efter allting som hänt. Trodde aldrig det skulle hända igen. Sitter och tittar på en av mina favorit program som är Beck, man får grubbla och tänka med och det gillar jag. Lite spänning men inte så himla läskiga scener.

frågetecken

Klar för dagen men då är bara den storafrågan: Vad ska jag göra idag? Alla har mest troligt redan planerat någonting så för mig blir det nog hundar, träna och lite städning med. De som inte känner mig så bra vet nog inte att jag är väldigt noga med ordning på min övervåning och nu är det så stökigt som det aldrig varit så det blir nog fram med mopp, trasa och damsugare.


do you?

Hade planer att sova längre än till halv 10 men så blev det inte. Jag hade behövt sova till 3 för att sova igen tid. Nu ska jag studsa iväg mot kylen och ta fram lite frukost. Ha en toppen morgon!♥

Natti natti

Nyborstade gaddar, pyamas och en trötter till Nadja. Det har varit en otroligt härlig dag och kväll. Jag tittade nyss på bilder sedan i påskas från Ammarnäs. Tänk att det snart gått ett år, jag tycker det här året bara susat förbi och nu börjar man tänka: har jag nyttjat tiden till det jag velat mest? Och trors att man gjort helt underbara saker så känns det ändå som man missat mycket. Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta fundera. Sov suuper!♥

yeah, that´s right.

Min mor tycker att jag är för beroende av min telefon och spenderar för mycket tid vid min dator men när jag sitter på övervåningen skriver hon på facebook till mig istället för att ropa, och när det är mat skickar hon ett sms. Jag måste ju hålla koll så att hon når mig hela tiden. så varför klaga lilla mamma du sabbar för dig själv? haha:]

myyyys

Dricka på kylning ute på taket, popporn, stor säng med fluffiga tecken, två utmattade skoterförare och sist men inte minst lillebror på tjuvjakt.

Try life

A crazy driving time with snowmobile and tried new things.
Det är tur att man landar mjukt i snön annars skulle jag varit mörbultad. Det var otroligt skönt att få gasa av sig lite bekymmer och bara vara. En toppenkväll väntar här näst för Lina inväntas ramla in igenom dörren med pizza när som helst och jag sitter här och klinkar på min gitarr, det lär bli mycket skoter och mys ikväll. Hoppas ni får en bra kväll! ♥

bra start

HejHej allihopa!
Sitter utmattad i soffan efter att ha stigit upp 20 i 9 för att sedan träna bandy kl 9 till halv 11. Det var riktigt uppfriskande och roligt trots att det bara var jag Selina Emma och Maja. Ha det bra! ♥

Herre jävlar

Har inte skrattat så här mycket på RIKTIGT länge. Hela kvällen har jag skrattat som en tok och humöret har varit på topp. Jag tänkte berätta lite kort med ord vad som riktigt hänt under kvällen:
Nervositet>Uppträdande>Adrenalin> Ätit god mat> Skratt i mängder> Snöbrottnig och dränkning> Dansat aset av mig> buggat med Johan som försökte lära mig (trots att jag sög fortsatte han att kämpa och jag är riktigt tacksam!)> Svingat runt Emma i pirvetter> Snurrat ut mänskliga knutar> Ringdans> Ska vara utan läsk i 1 månad!! Och oändligt mycket mer och jag kan säga att detta är en av de bästa kvällarna i hela mitt liv på riktigt!

Skola>familjemiddag

vi hölööööres! ahah jag är på toppåen humör idag! :D


no one

Ingen vill sova på en blöt kudde, men finns inget bättre sätt. God natt i alla fall.


keep on doing it then

Skrik på mig hur mycket du vill
Klaga på mig hur mycket du vill
Jag vet redan att jag inte räcker till

whatt a day

Snöbrottning och snödränkning med Pontus, skrattat och dansat med Emma Selina och Isabelle var ända rast, sett nyaste Harry Potter filmen med min kusin och den var bra, skrikit i biosalongen av en orm. Jag tycker verkligen inte om Harry Potter filmer, dom är läskiga och jag fattar mig som inte på dom men den här var absolut bra! Nu ska jag plugga lite sen kommer jag falla ihop av utmattning.

I love my class

Idag har min lilla fina klass bestämt sig för mysssssstorsdag så hela klassen är mysklädda och ska spendera ännu en rolig dag tsm med varandra! Ha en mysig dag ni med♥

Älskade flickor

I'am still waiting

All luft har gått ur kroppen och jag är helt slut. Har spånat på mitt Selina Emma och Isabelles uppträdande inför vår föräldramiddag, sovit en stund på soffan, tjänat pengar på pappa och busat med min lilla vovve i snön. Dags för gitarr och sedan lär jag störta ner i sängen som ett reaplan.


tell me?


day in and day out I'm waiting for answere from you

Yeees

En lång lång tröttsam dag utan mening. Det är vad hela dagen varit, förutom sista lektionen när vi hade julshow. Då lättade en stor sten från mitt bröst när jag fick veta vilken roll jag fått, blev otroligt glad och lättad! Nu ska jag ut och brottas med min lillvovve i snön och sedan försjunka mig in i Jägarböcker och No böcker. Ha en bra kväll!


Help

Shitt vilken dag. En tung och seg dag med nya åsikter, tankar och funderingar. Kroppen är helt död! Jag vill så mycket men det händer inget, jag saknar den gamla tiden och längtar efter klarhet och lycka. Det vart en cykel krasch på vägen hem en sträckt arm och blåmärken. Jag känner mig deppig och slut men måste samla kraft till att plugga NO. Ha en bra kväll!


bud bud bud

Jag har plockat in lite smycken och kläder från Tradera. Ett problem som jag har ät att jag blir så sur om någon bjuder över så jag bara bjuder och bjuder och tänker mig inte för så jag har fått lite saker jag inte ville ha... hehe. Nu tittar jag på Beck, tycker det är otroligt spännande och bra! Jag taggar skola imorgon men det hade varit bättre om det var praou på skolan denna vecka med men nu är det dags för riktig skola igen. Ha en bra avslutning på kvällen!


Lev livet

Galopperande igenom skog och mark med en underbar vän och klinkande på gitarr efter det. Sätta sig på en buss hemåt igenom det svarta mörkret, ensam med buss chauffören slingrande fram igenom skogen och slutligen stopp i Byskebynn där jag steg av i en korsning med gitarrfodral på ryggen för att sedan starta vandringen hem mot mitt fina lilla hus. Snö och dragande smygande vindar, frusen näsa och frusna fingertoppar för att sedan stiga in i värmen med ljus och tårta.


myspys

Hela dagen har jag använt mina kavelkunskaper som låg på noll när jag börja men nu har stigit högt i grader. Jag Kim Selina selinas farmor och farfar ha bakat och sålt mjukkakun hela dagen. Det är riktigt mysigt att knåda kavla gräda i vespis och umgås. Och sedan firades det självklart att vi var klara med en skotertur. Och jag säger då det att min farmor är en riktig pärla, hon köpte bröd för 500, vad skulle 9B göra utan alla hennes bidrag?;)


En så hemsk smärta så att man blir helt paralyserad

Har inte varit så rädd någon gång, har inte känt sådant obehag förut och sovit 3 timmar inatt av sådan oro. Tappat mig själv på var ända tår i hela kroppen och du verkar inte ta det seriöst. Du har skadat mig otroligt mycket och lurat och skrämt upp mig. Du kanske tror att allt blir bra av ett förlåt, men det behövs mycket mer av dig än så!

It saved my day

Snön har fallit från skyn hela dagen. Jag har gjort någonting riktigt tufft som kändes otroligt mycket men jag är som jag är och försöker att bara tänka på det som är bra och försöka glömma och lådsas som det svåra aldrig hänt. Det är kanske inte så man gör men jag tror jag mår bättre av det än att sitta och deppa. Nu har iaf snön kommit och jag har kört skoter i 2 timmar ikväll. Jag älskar det mer än allt annat och jag gjorde det med min favvoflicka Jeanette och jag tror hon gillare och blev nog inte less. Nu ska jag krypa till kojs och försöka hålla humöret uppe.


End

You started it but I ended it. It was hard but I knew it was the right thing to do when you treated me so bad and made me so sad. I thought it would last for years but you were not the one for me. And somewhere in me I already knew it.

Jag vill inte göra det jag vet att jag måste

Har spelat gitarr gått promenad och pratat hela kvällen. Jeanette är verkligen en underbar vän ska ni veta! Nu ska jag lägga mig ner och tänka, tänka som aldrig förr och fatta ett av mitt livs största beslut...


I heate it

Varför måste man välja? Varför är det rätta ibland det som känns svårast? Varför måste jag genom gå det här? Varför kan du inte förstå?

4 saker som får mig att må mycket bättre

Imorgon kväll sover Jeanette hos mig!!!
På onsdag ska det vara snöstorm♥
Om precis 1 månad fyller jag år!!
Om 1 månad och en dag kommer min älskade kusin hem (som jag saknar så det gör ont) och pappa fyller år!
.
Med dessa tankar hoppar jag i säng och försöker vara lycklig.

speak loud and scream out what you feel

Ett misshandlat hjärta kan samla mod och skrika ut sina känslor för att sedan ta ett beslut som sårar men som får slut på misshandeln. Och sedan vandra igenom mörkret orädd, stolt och helt förkrossad för att sedan mötas i mörkret av en öppen famn som släpper in en och visar att den bryr sig.


fluffigt

Efter en kväll med terror riktad mot pappa, promenad med hundar och mamma, sett ensamm mamma söker och beck och sedan fått lite mer klarhet i livet och vet att det sista redas ut så känns allt mycket bättre. Nu ska jag slänga ner i allt fluffigt i sängen och mysa in i en nattsömn. Sov gott! ♥


Sangviner

Jag gjorde ett riktigt test som mamma tagit fram och det här är resultatet ( jag är en sangvin)

Sangviner är högenergiska, utåtriktade personer som älskar att ha roligt. Det är de som har dekaler på kofångaren som säger ” Har vi inte roligt än?”

.

Sangviner vill ha uppmärksamhet, är mycket bra på scenen och som vill bli uppskattade och omtyckta av folk omkring dem. Dessa högröstade personer gör nästan varje situation till rolig och dramatisk, de älskar att stå i centrum och att motivera andra. De startar samtal och kan omgående bli vän med alla i en grupp. Sangviner är vanligtvis optimistiska och nästan alltid charmiga. Men de kan vara oorganiserade och känslosamma och väldigt känsliga för vad andra tycker om dem, och visar för det mesta inte när dem mår riktigt dåligt.

.

Om en sangvin säger man ofta sånt som ”Hon pratar hela tiden” eller ” Han har aldrig träffat nån som känts som en främling”. Man kan kalla en sån person för ”den pratsamme”.

.

Dom kan inte sitta stilla och hoppar omkring och vinkar med armarna. De är nyfikna och vill aldrig missa någonting. De är ibland som radioapparater. De vill veta allt. De är smarta och kan hålla isär saker. Sangviniker som barn leker mycket och ger alla saker liv, en gaffel blir en mamma och makaroner blir barn. Sangviniker vill inte växa upp, de blir ofta uppmärksammade av lärare klasskamrater och föräldrar och trivs med det och vill inte skaffa ett jobb. De anmäler sig alltid frivilligt utan att tänka sig för bara för att kunna hjälpa till. De är bra på att sprida glädje och att få andra att utföra arbete på ett roligt sätt. De kommer med de flesta och bästa ideerna men behöver andras hjälp för att utföra det.

Tycker ni att det stämmer in på mig?


blir en sommar i sverige med dig

Klockan 8 är det som vanligt på söndagar ensam mamma söker och då sitter Nadja bänkad framför tven. Mår mycket bättre nu efter ett långt samtal med Linda på skype och känner nu för lite hundträning tills tven kallar. Ha det så bra allihopa!♥


Att säga jag älskar dig

Det är ett stort ord som jag bara använder när jag verkligen menar det. När någon säger det ordet eller ett ännu större ord så tar jag åt mig det otroligt starkt. När någon missbrukar det ordet så tar det otroligt ont. Om man inte menar det man säger ska man inte använda det mot någon.


Hej mitt vinterland

Snön faller från skyn och jag ska skutta mig igenom den över till värdes bästa grannpajk och förhoppnings vis kommer det leda till ett leende på läpparna men det är nog inget snack om saken, för när man är med Anton kan man inte annat än skratta!

I mean this text and question for real


I not understand. what are you doing now?

Vaknade med en oroskänsla i magen och en katt som låg på min kudde och kurrade. Idag känner jag för en mys dag men vill ändå glömma allt och ha det lite roligt och vem gör man det bättre med än med Anton? Så jag spenderar nog denna dag med min underbara granne. Nu sitter min hund med hennes huvud i mitt knä och ser ungefär lika olycklig ut som jag så jag ska helt enkelt bara ta lite godis till henne och sprida glädje omkring mig.


00:02

Nu har jag börjat kunna samla ihop mig och känner dragningskraft mot sängen. Har skrivit ett 20 sidor långt sms för första gången. Ska börja göra mig klar för sängen och sminket behöver jag inte tvätta bort för det har kvällens tårar redan fixat och Johnblund behövs inte för mina ögonlock faller nästan igen. Nu ska jag rulla ihop mig till en boll i sängen under mitt fluffiga täcke och försöka att inte tänka igenom dagens händelser.


mitt psyke klarar inte av det


ett krossat hjärta kan inte krossas mer än såhär

Varför gråter jag som aldrig förr vid din sida och när du säger att det blir bra tror jag inte dig för första gången i mitt liv. Vad är det som händer? Önskar det bara var jag och du och omvärlden kunde dra åt helvette! Att någon skulle tränga sig in såhär mellan oss hade jag inte trott. Jag tror dina ord men känner ändå oro i hela kroppen att någonting dåligt kommer smygande. Jag vill inte förlora dig såhär om det någon gång måste hända så är det så men jag går inte med på att det ska gå till såhär!

Det finns mirakel

Min älskade lilla katt jag lärt åka barnvagn, suga på tutte, kramas, sova på min kudde och bli världens finaste katt försvann ifrån mig för nästan ett år sedan. Vi trodde att det var hennes sönderslitna kropp vi hittat i diket, Men idag så stod hon på våran bro, min älskade lilla Pippi det är helt otroligt!♥


Fucking shitt

Vaknade av veckaren i morse och dags för bandyträning, var helt utslagen efter jag och Selinas myskväll trotts att vi bara legat och tittat på film och inte alls varit vakna länge. Jag hade lovat Selina en 5minuters znoos(?) så jag stängde av veckaren och lade mig ner igen och pang så sov jag också och sedan vaknade jag och klockan var så pass så att bandyträningen slutat för 25 minuter sedan... Vi som hade varit så taggade på träning och allt sket sig. Nu ska jag slänga mig i duschen och förflytta mig mot Simon såsmåningom.

I'm inprest of my selfe

Tur att internet finns så man kan ta reda på så mycket när man är orolig, har ni tänkt på det? t.ex om man har en prick på magen. Då googlar man typ "prick på magen" åsså kommer det upp massa sen hittar man det man har, superlätt och bra. Jag sitter och fikar nu och sedan bedrar jag mig bortåt mot Kläppen och sedan går jag till Drängsmark. Ha en strålande dag!♥

Jeanette my fridom

Frustande, galopperande, hoppande över träd, skrattande, gitarrspelande, filmmysande, slappande och lifsnjutare. Det har min otroligt roliga dag bestått av med Jeanette. Nu sitter jag här med min lilla ynkliga vovve som flirtar med mig för hon vill också ha Risen som jag sitter och mummsar på, men jag ska bege migg uppåt klinka lite på gitarren och sedan sova en härlig nattsömn! SOV GOTT♥


Morgon stresss

Vaknade nyss och sitter och fikar. Jeanette skrev nys ett sms att hon är klar hos tandis så inom kort är hon och hennes bror här, hejdå jag måste stressa iväg u!

hjärtat

En helt otrolig dag med badkarsbad, film, masage, en ny liten speciell upplevelse fylld av fantasi, skratt och mycketbus! Jag stormtrivs tillsammans med min pojke kan jag säga med säkerhet. Nu sitter jag och kikar på Bonde söker fru och fikar med pappi och sedan börjar Välkommen åter! Hoppas ni haft en fin dag♥


This love is tru love

Vilken uppfriskande morgon. En löprunda i all hast med mina två små primater och sedan en lån uppfriskande svalkig dusch. En riktigt bra inledan på dagen enligt mig, nu är det bara att hoppas på att den fortsätter lika bra också. Men det tror jag för vid 1 kommer min älskling hit och vi ska vara själva hemma hela dagen och bara mysa. Hundarna ska självklart delta i myset för dom klarar verkligen inte av att Simon ska ha mig för sig själv. Haha jag är på strålande humör och hoppas att alla får en superbra dag!♥


stig upp och upp i skyn med alla kännslor

God morgon!
Dags att stiga upp, dricka ett glas juise, hoppa i jogginkläder och skor, koppla hundarna och he sig ut på en löprunda. Ni får ha en jättefin morgon allihopa!

beeeedddd

Nu ska jag rusa uppför trappen och slänga mig ner bland mina fluffiga tecken och kuddar och drömma himelska drömmar!


Jummi

Sitter och mummsar på en färsk marabou (?) choklad kaka och bara njuter men då slog det mig en tanke som jag stör mig på. När man öppnar chokladkakan gör man ju det på baksidan och då får man ju botten som framsida och man vill ju ha framsidan där man öppnar så jag brukar plocka ut den och vända hela chokladkakan och köra in den igen för att det ska bli rätt, varför är den inte vänd rätt på en gång... är det bara jag som tänkt på det? :]

Drängsmarkskläppen

En mitt i natten cykeltur till världens gulligaste älsklig inatt. Paniken i full fart tillbaka igenom den kolsvarta natten och det ända jag såg var från det lilla skenet från mitt cykellyse. kom tillslut tillbaka till världens bästa Lina som hade poppat popporn och väntade på mig, det blev mys till kl3 och mycket prat och bus. Mina glasögon fick bada i juice och jag och Lina i skrattanfall. Nu ska vi ta min räserhojj och cykla till drängs och umgås med min pojke och Joniii! Puss ha det bra!♥
Alla minnen med dig vill jag göra om! Även dom tragiska och jobbiga för allt är underbart med dig, både bra och dåligt blir bäst!♥

Work work

Nu är snart lördagens spår bortstädade och då sätter jag mig i bilen till kläppen och senare ikväll ska jag nog gå och träffa min älsklings pojke som lär vara död efter dh. Ni får ha en bra dag! ♥


RSS 2.0