"Så sant"


"Kom snö"

Helt slut efter dagen har jag landat i fällfors. Startade skotern idag och adrenalinet pumpade mer än en blodtrycksmaskin!

"Nu drar dagen igång"

Chokladglass till frukost, klippning kl 11, stan på lassa och pappaaffärer.

"go with the flow"

Att bara ligga i sängen hela dagen och mysa frmför oth med sinkatt är gudomligt. Att sedan äta palt till middag och fara och titta när laget spelade bandy. Att veta att man haft en underbar dag. Att veta att man kommer ha en underbar natt med sin pojkvän.

"Fortsätter vänta"

Du tände en gnista. Den gav mig hopp och tro om en förändring, en förändring mot det bättre som jag drömt om. Jag tänkte att nu vänder det jag väntat på så länge. Men efter en mycket kort tid, bevisar du att mina förväntningar var för höga och släcker gnistan igen

"Othello"

En två och en halv timmas teater avklarad ikväll pluss efterarbete. Tappat bort mössan och funnit den igen. Myst med Olivia och delat många skratt!

"Tummen ner"

Mysigt när man ska ta en hylsnyckel till att skruva i fyrhjulingen och man upptäcker att en larv familj har bosatt sig där.

"så många skratt vi delat du och jag!"

Att börja dagen med en riktigt lång dusch är underbart. När man vet att snart kommer Selina, då känns allt så sjukt otroligt mer underbart!!

"Var glad för allt du har och ta inget eller ingen för givet!"

Är det bara jag som gråter hjärtskärande till tv serier? Är det bara jag som fantiserar mig in i hur mycket det finns att förlora? Är det bara jag som tänker på att man ska ta vara på var ända sekund med de man älskar mesr i livet. För helt plötsligt en dag kan allting du lever för vara borta.

"lite av mitt älskade ammarnäs"



"just read the text and you will get it"


"I could kiss your lips until I die, and be yours forever "


"Bästa starten på lovet någonsin"

The flu is back.

"Hur underbart är inte det?"

Sovmorgon, en lektion och resten av dagen ska jag titta på teaterföreställning.

"Bra jobbat"

Ska falla som en klubbad säl ner i sängen efter en LÅNG HÅRD DAG!

"44 dagar kvar till födelsedag"


"Du som fångat mina drömmar i ett års tid snart"

du vet, men ingen annan.

"Nu håller jag tummen för att någonting blev rätt"

Mitt matte prov träffades snabbt av något blött fallandes ovanifrån. Efter ett tag var hela provet en blöt bubblig geggig sak. Gick ut och samlade kraft, gick in igen och fick hjälp av min lärare och snart hade jag med mycket hjälp lyckats göra alla frågot utom två.

"Snälla låt mig lyckas"

Har skrivit ett utförligt träningsprogram inom teater på 2 A4 på denna lektion. Huvudet verker men snart är det lunch date med Julia och efter det matte prov.

"Kännslan att inte duga"

Den känner jag allt för ofta.

"Ser iaf ut som att jag pluggar"

Hockeykväll=Tvmys med päronen med matteboken i famnen.

"Varför reagerar man med rädsla när man kommer till en mörk plats"

En ödslig mörk plats och man står själv under ett gatlyse och väntar och ser ut i mörkret. Det kommer en bil som man inte känner igen och genast börjar man tänka det värsta.

"Fast vi bara känt varandra några månader"

Jag har en as cool vän som heter Julia. Hon är verkligen en som får mig att skratta och ha kul åt allt som egentligen suger!

"Bihåleinflamation"

Vilken tur jag har att jag får bihåleinflamation när jag INTE tål nässpray...

"Vill sova"

Ligger stilla som en klubbad säl i Pontus  säng. knaprar alvedon och längtar efter ljusare tider.

"Underbar dag"

Idag ska jag och pontus ligga i soffan HELA dagen och se OTH!

"JAg bara slängde mig över min stackars älskling som sov"

Det var längesen jag var så här sjuk. Men nu spritter det i hela min kropp för kl 8 kröp jag ner och kikade ut ur Pontus fönster och det SNÖÖÖÖÖÖÖÖAAAAARRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

"Ett litet sommar inslag"


"Jag ska mota dig ut mitt liv"

Hur kul är det att ligga med 39 i feber, hosta, en hel del snuva och hela världens snurrar på en fredag!?

"Vissa säger"

Det ryktas om att körutbildningsteorin är dom 3 och en halv drygaste timmarna i en ungdoms liv. Det känns väldigt sant när man genomgått prossesen!

"Någon som använder huvudet"

Fick en svarskommentar på det med hur mycket skit en svensk slänger ur sig under sin livstid. Personen kom fram till: räknade lite snabbt på det och kom fram till ett snitt på 5942,2 kilo, väldigt faschinerande må jag säga! (Nu medande ju inte jag ordagrant skit utan mer skitsnack men de var väl intressant att veta iaf? ganska coolt!)

Sen fick jag även en kommentar till: ps. har du ingen cross så köp en!
Svar: Självklart kör jag cross! Det är de absolut roligaste som finns näst efter skoter för det är min sanna kärlek i livet. Men cross är som sagt 2a på min lista helt klart.

"God sovmorgon på er alla!"

Idag släpar jag mig på skolan och sedan övningskörningsutbildningskurs(sverigeslängstaord, om de finns...?)

"hur mycket skit slänger en svensk ur sig under sin livstid?"

Den som talar illa om andra i din närvaro
talar illa om dig i din frånvaro.

"Två vägar, vill dela på mig och ha båda så alla blir glada"

Jag vill inte. I min högrahand har jag allt jag någonsn kunnat drömma om som är helt perfekt för mig. Men någonting saknas. Det är det som finns i min vänstra hand. Om jag spenderar för mycket tid åt min vänstra hand hinner jag inte med min högra hand. Men om jag bara har min högra glömmer jag så lätt bort allt underbara i den vänstra och det får jag ångra allt mer för vaarje dag. Det är för lite tid och för mycket jag vill. Men jag vill inte välja. Jag tänker inte välja. Jag vill att ni ska förstå att jag försöker och att det är de svåraste jag någonsin gjort och lovar att ta halva halva i fortsättningen och försöka hårdare. Sträck ut er hand och hjälp mig upp trots mitt misstag så ska jag klättra halvvägs tillbaka.

"nu börjar de likna nå"

Nkprov,Soredovisning,Engelskaläxa,Teaterprov,Matteprov, Idrottsuppgift.

"Do it or lose my trust"

Visa mig ditt mod. Visa mig din styrka och kraft. Visa mig vad du vill och vad du kämpar för. Visa mig att det du menar är sant.

"Längtar till kl 2"


"min lilla kisse"

Märta har legat som en boll mot min hals hela natten och myst. Nu ska vi se Bring it all or nothing!

"Medicin"

Jag hostar snart ut mina inälvor. Sov gott!

"Byt jobb innan du blir anmäld"

Perversa läkare i 30års åldern borde förbjudas. När de står där och säger, -kan du ta av dig koftan? man tar av sig. -Ta gärna av dig t-shirten också, eller du kanske inte har något under, ler äcklande och höjer ögonbrynen.

"Livrädd"

Kom just hem från vårdcentralen. Sjukgymnasten var grym! Här nest ska jag tillbaka till vårdcentralen kl 10.40 för lung test inför knä opperation. Nu ska jag äta en isglass så att mina luftrör öppnar upp sig från det värsta av förkylningen.

"Du är en riktig vän"

När du varit med om något av det ondaste någonsin och stöter på en vän som du berättar allting för. En vän som får dig att gap skratta tills du gråter glädje tårar åt hela händelsen istället för sorgetårar. Men du vet att den vännen ändå bryr sig om dig och tycker synd om dig. Men den vännen får dig alltid att se allt från den ljusa sidan.  En sådan vän har jag!

"Något som nästan toppar min oturslista"

När jag skulle bege mig hem med bussen tidigt (hade feber) satt jag och mina älskade kryckor i busskuren utanför skolan. Pillrig som jag är kör jag in halva lillfingret i ett hål i kryckans "armstöd". De är så litet så jag får inte igenom hela fingret (trodde jag) Satt där och fillofiserade och tryckte med lillfingret och helt plötsligt låter de "plopp"  och då skjutsade hela fingret in i hålet och FASTNAR... Eftersom det står folk ikring mig försöker jag diskret dra ut mitt finger ur erländet men de sitter PALL! Bussen anländer och jag stiger på hoppandes på en krycka och den andra hängandes i lillfingret! Skyndar mig mot skelleftekraft(mammas jobb) och vid det här laget är lillfingret i stolek med tummen och nästan svartnade blått. Mamma stoppar min hand och krycka under en kran med isande vatten, gnider, tvålar och drar medans jag skriker. Det slutar hos Skelleftekrafts egna vaktmästare som nyper sönder kryckans plast med en tång och bänder slös mitt finger!! De kunde lika gärna tagit hela jävla fingret för exakt så ont gjorde det! Sedan åkte jag hem med ett krokigt, stelt, bultande, blått ont finger och skelleftekrafts vaktmästare fick utföra sin första opperation.
Resterna avhålet som höll mitt finger.

Några av hundratals


"Försök få min dag sämre"

Vaknade upp hemma imorse efter en kväll i fäll! Pontus följde med hem inatt så jag fick ett väldigt mysigt uppvaknande! Men nu, Teaterutbildning om comedia del arte idag...

"true story"


"Bilder på ingående"

-Herre min gud vilken dag, är det ända man kan säga!

"Alltid lika roligt!

Sitter i Pontus rum med alla grabbarna och har det fett med candy, redigering och skratt!

"En kärlekshistoria starkare än allt"

Idag är det 9 månader sedan jag och min drömprins blev ett par. Efter skolan kommer han till stan och vi ska gå och shoppa lite och köpa mat!

"Kom snö"

När man sitter och skriver önskelista känner man hur det pirrar till i magen för om 1,5 månad är det jul och födelsedag!

Wat if I say I'm not like the others


"Meddelande till dig"

Jag saknar dig hur mycket so helst!!

"Syns det så tydligt på mig också?"

Tänk att man kan avläsa vilken linje folk går bara av att syna dom. Det är helt otroligt att kläder, kroppsspråk, attityder och sammanhang kan tala så mycket för sig själv.

"Ganska bra iaf"

Har legat och borrat in näsan i Pontus hals hela natten och njutit. Blev pussad på och omhållen imorse innan han åkte iväg till skolan. Strassade upp mig slälv hal 9. Kom sent till kamratstödjar träffen. Lärt känna många fina personer. Sjukgymnasten. Buss till Byske. Pussas och mysas ibussen hem med den jag älskar mest av allt. Köra timmervagn hem från fällforsvägen. Dö i sängen.

"Fällfors efter skoolan"

Två och en halv timmas lekton utan lärare, kan de bli värre? Vi sitter i en liten avsides datasal i E korridoren och trycker. Vi ska forska om Comedia dell arte men de förstår man ingenting av!

"you and me"


"You, but not the you they think of"

You interest me. and you are exciting and dangerous.

"wonderboy, do as I please you"


"Busschafören stannar just framför mig för att jag har kryckor"

Bara två lektioner. Automaten åt Olivias nya bankkort. Hon pratade med mig. Saknar du mig? Laktosfri grädde smakar inget.

"JAg ska visa er"

Jag fick just veta vem Sven var och jag blev riktigt glad! Eftersom det var måndag igår så sovde jag självklart hos jeanette och det var en hur mysigt kväll som helst! Tog ut henne på middag och sen var det dags för, läxa,massage mys och film. Nu ska jag föna håret och halv 1 ska jag hoppa iväg till skolan!

"Bob is mine"

nadja grundström lundberg är en pärla/sven

"Vilken resa"

Bandy matchen gick inte bra. Det började däremot jätte bra men i andra period släppte helvete! Först golvade jag en kille igenom att slå klubbskaftet i ögat på honom, sen fällde en kille mig så jag åkte ner i golvet sen ramlade han på mig och landade med hela sin kropps tyngd på sin armåge mot min tinning, sen gjorde jag en sne rusning och avslutade matchen med att bli utburen från plan och nu är det hej hej stödkrycka.

"Söndag"

FOAMPIT

"Pontus,Kim,Tobbe,Jeanette,Samme,Robin,Bäver och jag"

Nu ska jag göra mat till 8 pers och fixa igång mina överraskningar! Jag är så taggad på kvällen!!

"Det är så mysigt att vakna och se en film"

Men nu ska jag gå ner och börja förbreda min överrasknings kväll!!

"Jag älskar min nya klass så sjukt stört jävla otroligt mycket!!!"

Stå på torget i string, flirta och fria på ica till en generad ung man! buuuusa sönder!! Cykla med Julia igenom vintergatan, jagat folk som en galen höna, käkat äpple på ica och nickat appelsiner och allt gaaalet man kan tänka sig!! Kvällen har varit underbar och alla har öppnat sig så sjukt mycket!

"Ojämt"

Jag måste väl börja med att tacka sven(?) så mycket för pussen! Sen ska jag meddela att jag hädan efter kommer sluta 20 över 2 på fredagar hädan efter. Lärarna hade gjort fel så vi hade haft 1 timma och 20 minuter för lång lektion varje fredag... Nu ska jag slänga i mig mat och bege mig tillbaka till stan för att gå på worrydoll (dansföreställning) Och sedan burträskbingo med klassen på stan med lottade lag!

"Gårdagens post"


:*

Puss på dig nadja/sven

"Jag gjorde ett dåligt val"

Nu sitter jag här och ska snart bege mig mot byske med fyrhjulingen och tänker -Varför har man inte epa!?

"Mysmys"

Nu ska jag börja göra mig klar! sedan ladda fickan med pengar, hämta Pontus på skolan och handla lite för en framtida överraskning!

"Bra nadja"

Att försova sig i typ 5 timmar är verkligen ingen hitt.

"Måste sova!!!"

Matteprovet har jag ingen aning om hur de gick. Men däremot vet jag att träningen gick dåligt och att det inte är bra att jag just kom hem från Pontus!

"håll alla tummar i världen för mig nu"

Jag har matteprov idag och tollirerar inte ett F!!!

"God natt"

Ikväll har jag pluggat riktigt mycket och jag är stolt över mig sjölv fr en gångs skull! Men jag har fortfarande mycket kvar att lära och provet är imorgon...

"Glosprogram"

Du klarade det tillslut iallafall...
Tack!! Man känner verkligen att man är duktig då!!

"Jag vill ha vinter nu"


"Hur lyckas du Nadja skrattade samme fram"

Ja frågan är hur lyckas jag med allt? Jag jobbade 2 timmar matte för att inse dagen efter att jag jobbat med precis dom sidorna vi skulle hoppa över. Min nya fisk dog efter en natt. Jag försökte hålla mig lugn från att klösa sönder tanten i kassan på ur och penn. Jag drar fast en liten skit kasse på undersidan av dragkedjan så att nästan hela väskan går sönder Jag har sprungit in till stan flera gånger  för att hinna med bussen och upptäcker att bussen jag löpt förbi vid skolan varända gång är samma buss som går direkt till byske. Jag var lugn imorse utan läxor och nu har jag 5! Jag fick springa till skolan för att jag var sen. Jag sabbade ett microskop. Jag strider mot mina principer. Jag glömde lämna bandyklubban i fäll så jag måste  släpa runt den på skolan. Jag känner mig världelös på allt och nu hoppas jag på att mina planer för lördag iaf håller som planerat!!

"Måndag eftermiddag"

Plugg och myskväll i Jeanettes lägenhet!

"Nattinatti"

'

"varför fick jag inte födas som kille"

HATAR att killar alltid har fördelar och majoritet! Sen så ska tjejer bara sitta lydigt och rätta sig.

"Säg att jag är duktig"

Cross och filmning, mat och nu snart bandymatch!!!

"Varför flyttar jag inte?"

Shitt vilken kväll! Bävers crib, Plugg, gofika, hockey, bus, bilkurragömma med klättrande och fastkörning! Helt sjukt galet jävla ball!!!

"JAg gjorde det medvetet"

Jag och Julia landade nyss hemma efer en hel galen kväll i byske!! Den har haft sina upp och ned gångar men har varit galet rolig. mysig och jag är hes efter kvällen och pirrig i agen, de är allt jagsäger!!!

"Försök att förstå varför"

Har haft suupermysig morgon med Julia!! Vi har verkligen haft det hur kul som helst!! Nu är hon hämtad och vad är det för dag? Jo lördag förmiddag, och de betyder? Nadja drar till fäll!!!

RSS 2.0