täääjeeerd

Vad gör fröken Grundström Lundberg uppe nu? ja det kan man fråga sig, jag håller på att falla ihop av trötthet men jag är så trött så jag orkar inte gå och lägga mig. Men jag får slänga benen på ryggen och åla mig uppåt till mitt så kallade sovrum. Hoppas alla haft en mysig kväll!♥

Ett långt härligt påsklov med dig är vad jag önskar mig nu!

Ni är toppen!

Efter en otroligt lång kväll och natt ligger jag utslagen i soffan. Kvällen blev bättre än väntat med mycket bus istället för godis, fått grannarna att släcka ner hela huset och varit ute och smugit efter oss, skrattat, blivit skrämda i skogen, väckt alla med min gråt kl halv 7 på morgonen när jag ännu inte kunnat somna på grund av en riktigt jobbig nyhet. Men efter 3 timmars sömn och tårar så var det ändå en sjuttsingens underbar kväll med värdens bästa flickor!


Halloweeeeen

Har just gjort ett stort kap och köpt en jätte pumpa för 10 kr och en massa cary candy! Nu ska jag hoppeli hoppa in i duschen och sedan ska Jeanette och Selina hjälpa mig att göra iårdning för ikväll för här blir de halloweeen tjej kväll med bus eller godis mys och världens underbaraste flickor. Ha en ljuuuuvlig halloweeeeeen!♥


I can't belive it

Sitter hos världes underbaraste pojkvän och har det så otroligt bra och ni ska veta att han är verkligen så himla fin så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Nu ska vi mysa lite till in i de sista innan jag ska hem. Ha det bra!♥

now

daks för rep, hockeyprat, skratt, skämt, tittande, och skojjande. En dag på jobbet!

En dator

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 10 för då börjar repningen var nyss på ett årsmöte och blev dumpad vid en dator. Eftersom jag varit utan dator i veckan ska jag kolla runt lite så hörs vi på fredag. Puss ha det suuuuper!♥

I love you to

Ballerina och mjölk till kvällsfika, pratat med älsklings Simon 9 timmar&44minuter i telefon idag, slappat och längtat efter älskling. Imorgon blir det upp typ 6 sen förflytta sig till stan igen duscha och göra mig klar i emelies lägenhet eftersom ALLA mina saker är där... God natt!♥

Vet inte hur många gånger jag hört idag "Jag älskar dig" och jag blir lika lycklig även om du säger det var femte minut faktum är att jag bara blir lyckligare desto fler gånger jag hör dig säga det! Jag älskar dig med min pojke och du är det finaste jag har!

I'm loving you

En tuff tant med rödorange hår stora stickade tröjor höga klackar och som är glad och lite tokig är min nya handledare. Trivs bra på teatern och efter min första jobbdag tog jag bussen till min älskling och myste grillade i tellåsen med han jon och nils och bara levde livet. Idag är jag tyvärr inte i stan i Emelies lägenhet utan ligger hemma i soffan snorar och pratar med min älskling som också är sjuk idag. Förhoppnings vis förflyttar jag mig till stan så småningom om inte mamma sätter krokben för mina planer. Ha det underbart!♥


So you know

Nu flyttar jag till stan till min kusin och prouar på Västerbottens teatern. Är så sjukt nervös och kommer inte ha internet heller... Aja ha det jätte bra och lycka till alla 9or där ni ska vara!

Love yah

Är fortfarande helt slut efter gårdagens händelse. Är inte så jätte utvilad efter nattens söm när jag drömde att jag flög flygplan och enligt pappa skrikit i sömnen. Nu sitter jag hos min älsklings Simon och nu ska jag starta solsidan. Ha en bra dag!


mina två hjältar. Detta är sådant som bara kan hända mig så det är tur jag har er att anförtro mig åt

Jag har varit med om en hel del nya saker ikväll och vissa saker var helt underbara och jag har även varit med om någon av de värsta saker jag aldrig kunnat föreställa mig skulle hända! Men ALLT kan verkligen hända mig. Och det var ett riktigt äventyr fyllt med panik, tårar, smärta, skratt, tillit, oro, en hel del känslor och har insätt att jag har världens bästa vän.

Jag säger brar: - Tack för att du alltid finns Cecilia Granberg. Du och jag från vaggan till graven. Allt stödet du gav mig ikväll betyder otroligt mycket och ingen kunde gjort det lugnandet och stöttningen bättre än du!
.
Och jag har värdes bästa och finaste pojkvän! Tack för att du finns för mig och fanns ikväll och bara stöttade mig och sket i allt annat

God morning in byskeby

Vaknade med världens bästa Selina vid min sida. Vi har haft en jätte mysig morgon och nu sitter jag här med min älskling och vi ska se film. Ha en bra dag!♥

Selina och Emma

En toppen finnimang kväll fylld med outhärdliga skratt, IQ test, smygning och bus i skog och mark, NHL, matlagning och bara en helt underbar kväll fylld med överraskningar och otroligt roliga saker. Helt otroliga tjejer och det här kommer hända fler gånger vill jag lova!

Det^ gjorde jag idag, jag kom ut ur bilden sen hoppade bara Pontus fram från ingen stans och skrämde mig och det slutade med skrik och sen kände jag inte golvet under fötterna fick väggen i huvudet och kände sedan det hårda golvet längs efter hela kroppen. Tummen upp för mitt panik skrik och halkning?

I wont you to do it

Toppen kväll med snissi lissi cissi granberg!Vi har skrattat oss onda i magen, busat tjoat och srojjat, testat på att vara siamesiska tvillingar och städat mitt rum. Jag har även haft en riktigt tuff brottningsmatch med mamma men hon vann som vanligt efter att vi rivit sönder två galjar ett par strumpbyxor och sockar. Haha jag kan spåra med min mamma och ingen av oss ger oss för den andre. Nu ska jag försjunka mig in i hockyvärlden igen. Ha en bra kväll!♥

Hurrry upp

Får skjuts till skolan så slipper ut och frysa om fossingarna på min cykel till skolan. Ha en superbra dag nu ska jag slänga ioph det sista. Hejdå♥

Yääh

My määän livade just the place. Har ett stukat lillfinger efter kvällen men den var ända jätte mysig, nu är det snart dags för mitt älsklings program Välkommen åter så jag ska vandra neråt placera lite gott i magen och sedan sjunka ner som en potatis säck i soffan och låta skratt spridas i rummet. Sov gott!


boys

Dagens eftermiddag har jag spenderat i stora staden med Simon och Pontus. Jag har plockat på mig massa kläder sen har Pontus provat och Simon var där för sällskapets skull. Pontus köpte kläder för typ 800 (ooops:]) men passa er tjejer för nu kommer det en riktig snygging! Nu ska jag gå och reta min pojke för jag är på ett spralligt rethumör. Ha en bra kväll!


QP

Jag stod i duschen imorse och kände att någon tittade på mig och när jag vände mig och stod fröken granberg där som dit trollas från ingen stans och skrattade. Vi har klämt och grillat mackor och nu sitter vi vid varsin dator och FET pluggar, kul att man har sånnakompisar med som man bara kan sitta vid och plugga i tystnad med också. haha skojja, vi pratar självklart mycket också men vi jobbar på bra också. Ha det finfint!


You are so wrong

Jag har tittat på Bert och det är bättre än jag minns. Nu ska jag krypa i sängs och sova till Cissi väcker mig när hon kommer imorgon, eller om jag vaknar före. Det är sånt man får se, man vet aldrig vad dagen bjuder på. God natt!

thats me

Har pluggat stenhårt som en jädra dåre så nu är jag geni. Näe kanske inte då, om det vore så bra hade mitt liv varit något enklare kan man ju säga! Men jag tycker att jag är värd en paus nu så jag ska se lite Bert på svt1 nu, tur att Maja tipsade mig idag för det är sjukt bra och det finns ju otroligt med en tjej som heter Nadja. Inte ofta det finns med någon stans kan jag ju säga. Ha en toppen kväll!


Just you

Nu sitter jag här igen vid min dator igen, undra hur mycket tid en genomsnittlig svensk spenderar framför dator/tv. Är rädd att det blir allt för höga siffror... Det har varit en speciell skoldag idag och jag har gjort saker jag aldrig testat göra på skolan tidigare, men det var bara kul. Jag har utbringat oändligt med skratt idag tillsammans med min klass och det är verkligen världens bästa klass! Jag ska nu göra lite nytta och göra klart min HK en gång för alla. Ni må ha det och tack för dagens alla fina kommentarer om mitt hår!♥


Pisssst off

Huvudet värker av all info som proppats in i min hjärna, orkar verklige inte plugga mer nu. Jag tror rent ut av att jag ska gå och lägga mig så jag orkar vara pigg imorgon. Vill dock inte till skolan för jag är helt slut och vill bara ha lov nu och massvis med snö fallande från himlen! Kan inte sluta deppa för mitt hår, men va fan det växer väll ut och jag brukar inte precis flänna över mitt hår så nu är det bara att rycka upp sig och skita i att det är jätte fult. Sov gott!


hela 14 cm

Efter skolan gick jag och Anton till frisören. Hon började då joxa på med mitt hår sen frågar hon hur jag vill ha och jag säker -"gör som du vill". Och vad leder det till? Jo... HELA 14 CM KORTARE HÅR! Kul? just när jag sparat ut det. Hoppas ni haft en bättre eftermiddag än meg, nu ska jag äta och sedan fördjupa mig in i SOns värld.

Så^ aggressiv ser jag ut nu! (nog för att hon bara hostade på den bilden men ändå)

I love you

Har haft en fullspäckad rolig och helt galen kväll. Mycket mys, film osv och sprungit i mörkret mot kläppen och sedan mött Lina inne i dimman, ensam mamma söker choklad och dricka. En super kväll med mina två älsklingar helt enkelt.

pjuuh

Nu har jag gjort en massa saker men vad är det jag inte gjort? jo, HK:n och den är det så sjukt stressigt med nu så det är ju inte sant. Undra varför man alltid prioriterar läxan sist? haha det är inte så konstigt... Nu ska jag gå och föna håret och sedan blir det plugg middag och eftermiddagen spenderas hos Simon och sedan vidare till Lina vid 8. Kommer bli perfekt men nu måste jag skynda på! Ha det bra allihopa.


God morgon

Nu vill jag bara in i dimman igen, sluta ögonen och få sjunka in i drömmarnas värld. Det har varit en hemsk natt med busande hundar i min säng, tjut tidigt på morgonen och alla djuren ville ha upp mig. Nu sitter jag och spelar gitarr och bara njuter. men snart ska jag bege mig nedför trappan, på med löparskorna och springa tills det känns som att lungorna ska sprängas pulsen och hjärtat dunkande tillsammans med min hund.


Min humor suger som dom flesta säger, men ändå så skrattar dem så de kiknar. hm...

Lite kvällsfika i magen, klink på gitarren, spännande deckarserie och nu är klockan snart kvart i 11 och det finns inte ett ända otömt energi förråd i hela min vanligt vis energi överfyllda kropp. Nu ska jag sova så gott som jag inte gjort på riktigt riktigt länge.

Detta är den syn jag vill skåda när jag ser dig


Har just pratat på skype med en gråtande Linda som saknar mig, och jag saknar henne med så otroligt mycket.
.
Just nu vill jag ha dig nära så vi kan vara lite sära.
Just nu vill jag hoppa på dig flå dig och slå dig.
Just nu vill jag krama dig hårt och hålla dig kvar.
Just nu vill jag gråta i din famn.
Just nu vill jag ro över till ditt nya land.
Just nu vill jag skratta högt med dig.
Just nu skulle jag göra allt för att få ha dig här hos mig.




maybe I had the best weekend ever

Jeanette på Hamnessa galopperande framför mig i skogen, det sprätter snö efter dem och jag på Lukas tett baki, vinden piskande i ögonen så tårarna rinner nedför kinderna, hela kroppen pirrar och jag rider i skogen i full fart med min favoritjej! Bara lämna skogsvägarna rida rakt igenom skogen och prata om hur underbart vi har det tillsammans och ett stort brett leende på läpparna hela tiden. Full fart uppför backar och över läggdor och sedan vila med skritt och bara umgås med den finaste personen i världen. Stiga upp halv 7 på morgonen och sedan he sig ut i skogen för jakt, skjuta på kottar för skojjs skull, grilla och fika mackor å oboy, tracka Krille, busa i snön och vandra i skogen, sova i bilen påvägen hem och bara ha det gått tillsammans och sedan krypa ner under täcket med favoritfilm och godis. Så har mina otroligt overkligt sanna två dagar sätt ut och ingenting har varit fel!


Amazing world

Jeanette är och stänker vatten över kroppen i duschen där nere medans jag ligger i hennes säng och gåttar mig. I tink is time for food sooon, And me like that. Hennes mamma kan laga utsökt mat vill jag lova. Nu ska jag drömma mig bort lite i mina egna tankar och klinka lite. Ha en fin eftermiddag!




Lever livet

Hjärtat bultar i snabb takt, ett stort fett leende på mina läppar och skratt som lurar i varje hörn. Alltså jag är hos Jeanette i helgen! Livet är bättre än någonsin och hoppas ni har det bra med! ♥

I wont my winter world

Tänk om det bara kunde komma en meter snö inatt!? Tänk att bara få stiga upp titta ut och bara se den vita vintervärlden. Springa ut och slänga sig i snön och bara känna att livet är underbart!
Nu ska jag och Lina ut och leta åt hennes kameraladdare i den lilla vintervärld som finns och sedan titta på hockey istället och jag ska slita mig från mina drömmar och heja fram SAIK ist!♥

lina is here and nadja is the best and i love that girl

Linus på linjen

Jag har jobbat riktigt hårt idag och är ganska nöjd med dagens insats, skolan hade flow idag men känndes ändå otroligt lång. Men så är de flesta dagarna. Det blev blodpudding till middag idag... fy fan säger jag bara!! Nu ska jag och Lina göra HK:n. Ha en bra kväll!


-MY LIFE IS BACK!!

Jag vaknar av att pappa väcker mig och säger - Nadja det snöar så jag skjutsar dig. Jag - VA SNÖ PÅRIKTIGT!? Pappa - haha ja. Och lilla Nadja snör sig upp ur sängen, drar upp rullgardinen och tittar ut på snön och gör ett glädjetjut - MY LIFE IS BACK! Jag vill ha snö på min födelsedag!!!






Min kamera har gått sönder... hur ska jag klara det!?

Tååååååårar i floder

Vilken gråtardag det varit idag. Hodayfa flyttade så hela klassen SPRANG runt tsm i Byske och letade honom, sedan blev det storgråt i hela 9B och vi sa hejdå till vår lilla glädjespridare. Sen gnuggade jag Selina och Cissi våra trötta geniknölar och gjorde alla kriterier till SOn med mycket skratt (som ledde till gråt) Hejdå middag med deras flickor var det också och sedan bandyträning duscha och göra sig klar för att gå tillbaka till gympan och ug för att gråta och kramas med alla som far imorgon. Jag kommer sakna dom otroligt mycket och jag förstår aldrig att hejdå kan vara hejdå föralltid... Jag blev riktigt glad när jag fick krama dom Italienska killarna och dom sa att dom skulle sakna mig och alla kunde mitt namn till och med och det hade jag inte trott. Hela alltet blev så rörande med alla som grät och jag kommer sakna dom Antilliska flickorna och dom Italienska pojkarna otroligt mycket. Vill bara träffa dom igen!
9B!
HODAYFA VI KOMMER SAKNA DIG!♥

såruvettt

Är hos cissi fullproppad dag hörs ikväll ha det brA!

ja jag tittar på fotboll

Fotboll+godis+dricka+rolig pappa = toppenkväll! Den här dagen har jag agerat tolk många gånger och kommit fram till att Italienare förstår mig bra och jag fattar vad dom menar när ingen annan göre. Men jag tänker såhär att dom verkar vara lika borta som jag i huvudet så vi förklarar väll för varandra i ungefär samma nivå:] Jag tycker iaf att allt äger på skolan nu när alla är här! Nu ska jag fortsätta umgås med min far.

Du får mig att skratta på riktigt!♥

I hope you need me as much as I need you and trying to bring back the past?

Det börjar med en stor flod fylld med vatten som flyter samma väg i många herrans år , sedan helt plötsligt en dag delar sig floden och flyter olika vägar, men tillslut kommer äntligen havet och då flyter allting ihop igen och samma vatten som strömmade i floden från första början möts igen och beslutar sig för att aldrig flyta isär på det här sättet igen!

Sad and very happy

Har haft sjukt kul i badet med allihopa! Önskar att det kunde göras om... det är så hemskt att man kanske inte kommer få träffa dom mera, eller aa det är nog så det kommer bli. Strömmen kommer och går här i lilla byskeby och det är tur att jag är van att vara utan och inte är någon storstadsfjolla ;) Men jag har iaf haft en toppenkväll och nu ska jag slänga i mig något sen så väntar nog sängen.

Coolt

Jag sitter här iklädd mina cross skydd, har nyss tagit mig en tur och ska slänga i mig middag sen ut i skogen igen. Jag for till skolan idag trots min feber och jag är glad att jag gjorde det. Lina kommer nog om 20 min tror jag (hon ringde medans jag skrev) och halv 9 ska jag till badhuset och bada med alla comenius. Tack en än gång Selina för att jag får följa!♥

Du gör livet till en fest!

fuck

Imorse när jag vaknade mådde jag skit så jag kände bara att jag inte skule orka skolan. Men nu känner jag mig lite bättre och tror nästan att jag ska palra mig dit ändå, men jag får se. Men hoppas att bli bättre!
Asså jag längtar efter vintern som ALDRIG förr!

God night

Nu ska jag och min huvudverk gå och lägga oss och samla nya krafter inför morgondagen. Hoppas ni alla haft en toppenkväll, puss och sov så gott!


I can't deal with it

Jag är ingen frisk typ idag. Magen gör ont och huvudet vill bara falla av! Jag har sovit i soffan i två timmar och det är bara så INTE jag, klart tecken på att någonting är fel i min kropp. Men jag taggar ensam mamma söker ikväll och nu ska jag se robinsson. Ha en bra kväll!

I want my Nadja energy!

God morgon!

Jag vaknade halv 9 imorse men var inte mycket pigg, jag väckte Simon kl 9 och jag tror inte det uppskattades så mycket av honom att vakna såhär tidigt... hehe. Vi såg nyss film och nu vill jag stiga upp och göra något. Ha en bra dag!


!

NADJA ÄR BÄST!<3

Randy Travis

Just nu sitter jag på mitt rum och plågar Simon att lyssna på Randy Travis:] Vi håller på att ladda hem filmer och det har varit en riktigt rolig kväll och vinst i hockeyn med! Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan får vi se om filmerna är klara. Ha det bra och sov gott så småningom!

Linda jag saknar dig mer än allting på detta jordklot!!!!! ♥

Tröttttt

Vaknade som väntat väldigt tidigt av att hundarna var rastlösa och ville ut. Och som vanligt kan inte jag somna om så det blev bara att ligga och dra sig väldigt länge sen klinka lite osv, nu ska jag stoppa någonting i magen, damsuga, springa med hundarna, duscha och sedan får vi se. Ha det bra!

Lina snart är det sportlov igen!!

Shiiiiit

Vilken underbar kväll! alla härliga byskebor tsm med Italienare, Tyskar och Antiller på UG. Det är så sjukt kul och jag njuter av varenda minut! Men jag fattar inte för ALLA röker helt serri 24/7 det är helt sjukt hur mycket dom röker, det är så kul att se Italienarna när dom inte förstår varken engelskan ibland eller något annat (a) Nu måste jag lägga mig för imorgon är jag uppe med tuppen och sköter hundar... sov gott!


driiiva

Nu nyhemkommen från en gr8 skoldag med fredagsmys och har utbringat många fina skratt med klassen och fällt några tårar också. Jag har träffat mina nya Italienska grannar som bor hos Anton 1 vecka och dom var riktigt snälla men dåliga på engelska...  Nu ska jag köra cross i väntan på mat. Ha en fin kväll!


I love my NO teacher

Jag glömde tillägga en sak i det förra inlägget. Mitt självförtroende är verkligen så långt ner i botten som det går att komma nu asså. Vi fick tillbaka No provet idag och 42 poäng var G och vad får jag? 41,5 visst skämtar sverige? en halv liten fjuttig poäng. Det var inte kul asså... men det är bara att ta nya tag Nadja like always!

Bombnedslag

Landade just i soffan efter en toppendag. Har hjälpt Cissi och Selina att ta hand om deras Antilliska flickor idag och jag älskar det!:$ Dom pratar engelska som modersmål och Anmol sa att hon tyckte jag var verry good at it to. Prata det kan jag men skriva... det är en annan femma! Jag tänker här näst äta mammas kanonplättar och sedan blir det nog en joggingtur och lite gasgas hade jag också tänkt hinna med. Ha det suuper!

Saknar tiden när det bara var du och jag och ingenting annat spelade roll!

Hur vet man att det är rätt?

Blogg.se har gjort någonting så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag här och jag har haft en otroligt härlig kväll med Jeanette, gungbräda,skratt, tv och massvis med underbart roliga saker! Jag såg nyss Bonde söker fru (Love It) Snart börjar mitt favvoprogram Välkommen åter! Nu ska jag klinka lite så ni får ha det så bra!♥

Foto: Cissi,som dog av skratt för att jag såg så pluggis ut när hon tog detta kort i 8an. Saknar våra onstaspass vi hade tsm!

Jag försöker allt vad jag kan, snälla vind blås mig iland

Möte sista lektionen med massa lärare och mamma. Ser det ljust ut för mig? svar: nej. Jag orkar verkligen inte skolan jag suger så hårt så att det är pinsamt! Fick veta för ett tag edan att jag har NO prov imorgon och jag trodde det var på fredag och jag har inte tittat på det än, hejja mig!?!? Ha en bra eftermiddag.

Älskade flickor, 7an^ och 8an är över, snart är vi inne på halva 9an och sen ska vi alla kliva ut i världen ensamma.

Edith Södergran



Jag håller på och redigerar en lång text om denna^ kvinna, det är riktigt drygt och skolan idag funkar inte. På mitt extra lätta matteprov fick jag en IG stämpel och det känns verkligen botten. Men jag älskar min klass som håller mig på topp och vi hade nyss wienerbröds(?) fika och allsång hela klassen och jag kan säga att min klass är helt underbar!


Pjuuuuh

Ännu en måndag avklarad. Känns riktigt skönt men jag känner ändå stressen av alla prov och läxor! Nu är jag helt slutkörd så jag ska börja göra mig klar för sängen efter en tuff dag.

Jag älskar att blogga

Den bästa helgen på otroligt länge som varit fylld av oändliga skrattanfall med världens bästa Lina!
Lina brukar kalla mig för bertil och jag henne för birgit. Och vad hittar vi på IKEA?

Kaaaaallllttttt

Nu är jag äntligen hemma i ett ISKALLT hus! Jag ska packa upp och så hörs vi snart.

Viktig info

Nyduschad och ska packa det sista och fixa mig lite sen bär det av till skolan. Nu kommer den viktiga infon: Efter skolan åker jag Lina, mina päron, moster och mosters kille mot kokolaforsen vid Haparanda så helgen består av IKEA och shopping. Vi får se om jag får till med något internet under resan. Annas så får ni ha det så bra hemma!

RSS 2.0