please kill me!

finns inget mer att göra än att vänta. Man kan ju börja fundera på hur man riktigt mår när man gått från soffan till toan sen orkar man inte gå tillbaka så man lägger sig på toa golvet och somnar.

sick

när man har uppsvullet vänsterben, sår, blåmärken över hela kroppen, värk i var enda led och muskel helt igensvullen hals och 38 graders feber och ens älskade pojkvän är ennu sjukare vill man bara dö.

I love my friends my boyfriend and snowmobiles

dom här två dagarna klår lätt topplistan på de roligaste dagarna i mitt liv! Jag har aldrig haft så ont i kroppen någonsin men det stoppade mig inte och jag har nog medans aldrig mått bättre! Upp halv 9 och köra för att sedan komma hem halv 3 på natten efter en dag full av utmaningar skratt och äventyr.  Det var bara synd att den sista kvällen skulle sluta såhär, Min älskade Pontus har 40 graders feber och jag 38 så hela kvällen har vi bara legat och hållit om varandra i hans säng medans Jeanette och Rasmus ätit bullar och tittat på film. Men jag ser ljust på framtiden!

Nu drar jag

Päran står och väntar på mig i fällfors lika så min älskade pojke och min underbara vän Jeanette! Ska och hämta upp Rasmus och hans skoter sen blir det 2 dagar i Fäll med skooter och myys!

it makes me feel peace


I did it

and now I'm happier than ever. It is you in my thoughts all day long.Whatever I shared with you, I know that you take care of it in the best way and I trust you with my whole heart because you are the right person for me. You are my number one!

go to sleep

Att få lägga sig i sängen och längta efter någon eller något, att få slappna av och fundera igenom livet, att få ligga under ett varmt täcke och få sticka fram tårna utanför ett ögonblick för svalkning, det kan vara precis vad man behöver.

bubbles in the stomach

1 år sedan det^ kortet togs. Efter det var det ett långt brake och nu, samma tid på året är det du och jag igen. Jag har aldrig varit så säker och känt så mycket för någon annan som jag känt/känner för dig. Den bilden togs på vi två som små på en utklädningsdag och vi var inte stora och hade inget förstånd. Men nu är vi stora och kloka och vi båda har insett att det är du och jag och det är så det ska vara!

should I care when I think it's funny?

Är det taskigt att ligga ner på golvet och skratta när ens mor berättar att hon fått bilen äggbombad idag på en parkering? och sen skratta ännu mer när hon berättar att de frusit fast.

the only word is love

Det enda jag känner efter en hel eftermiddag/kväll med min pojkvän är kärlek och mer behöver man inte säga för att förstå att jag är världens lyckligaste flicka.

keep going

Det är en lång väg att vandra, men trotts skavsår, blodiga fötter och andnöd ska jag vandra tills jag når toppen.

shoure

Myskväll efter en riktigt tung dag.

Tankar,

Tankar är vilseledande
Tankar är jobbiga
Tankar är påminnande
Tankar är frestande
Tankar är lockande
Tankar är nedstämmande
Tankar är lyckopiller
Tankar är ångerfulla
Tankar är förvirrande

smile

Trött blir man av en fartfylld hälg men medans har jag inte varit såhär avslappnad på riktigt länge. Jag mår toppen och efter lite skorpor i magen går jag snart ut till bussen för att möta en ny dag.

full fart

Nu drar jag till Fällfors och spenderar två dagar som kommer bli underbara!

Nu

Tycker jag att vi sover så vi orkar upp tidigt imorgon alla människor och får en toppendag och inte sover bort hela dagen! God natt♥

boy

Man kan ju inte säga att vi älskar att vara på bild. But boy I love you!

Love and other drugs

Ligga i en "biosoffa" och mysa till en bra film, Cissi och Linus i soffan intill, gråta en skvätt, skratta och sedan en mysig busstur hem i mörkret, köra skoter och sedan krypa ner under täcket med min älskling. Det är en underbar dag enligt mig!

Otroligt mysig kväll



en kul grejj

Efter en lång dag ska jag nu börja avrunda mot sängen. Ska bli skönt att ändra alarmet från 06.00 till 07.30 vill jag lova. Jag steg nämligen upp 06.00 för att bege mig till Cissi imorse och det var supermysigt i vintermörkret och sen krypa ner hos sin bästa vän i en varm säng och känna trygghet.

not my style

I veckan bar jag helsvart för första gången på flera år. Det kanske inte riktigt är "jag" för jag är en väldigt färgglad prick men det var skönt att smälta in i mängden en dag.


finally

Klar med den förbaskade engelskan på USA arbetet. Tack Jeanette för all hjälp, skulle aldrig klarat det utan dig!♥ Nu tar jag pappa under armen och släpar ut honom till skotrarna och tar mig en tur och fäller ett träd. Ha en bra kväll!
saknar mina små vovvar.

"Det saknas något här hos mig"

Nu har basen i armen sänkt sig lite och jag börjar kunna höja armen. Nu lägger jag mig med en hängande arm och ett glatt humör. Sov gott!♥

"tur att jag är bra på att bita ihop"

Otroligt härlig och perfekt snö men redan efter en halvtimmas körning sitter jag inne med bort domnad vänsteraxel efter en krasch som inte slutade överdrivet bra. Man kan alltid vara glad för att det var vänster iaf och inte höger:)

Min hjärna är slut

Nu sitter första världskriget på min näthinna och snart är det tid för USA arbete. Tur att jag siktar mot ett mål annars skulle jag aldrig plugga såhär intensivt.

"en skorpa med smör"

Idag har jag studsat runt på moln och bara tagit det det lugnt och myst mig igenom dagen. Jag känner en otrolig lycka och pirr i kroppen och undrar hur det ska gå att koncentrera mig på skolarbete ikväll för jag tror att tankarna kommer finnas någon helt annan stans.

"lets sleep"


do you want to know the truth?


Jag skulle kunna skratta i veckor

Solsidan är äntligen igång igen så söndagar mellan 8 och halv 9 sitter jag bänkad i soffan ett tag framöver.

A lovely day

En härlig film dag i Fällfors med sjuka Jeanette och mys i busskuren innan hemfärd. Toppen dag helt enkelt!♥

always you in my thoughts

Jag tänker på dig och hur lycklig jag är som lyckats få dig till min, men det kan även finnas nackdelar som gör det svårt att släppa känslorna lösa att härja fritt. Men jag tror att du snart kommer locka upp mina stängda dörrar till mitt hjärtas port.

My day

30 minuskrader, Selina och Emma, skoter och tolkning, hockey och mys, Dipp och Wii, IQ test och andra tester som vanligt, en otrolig dag underbara tjejer och sjukt mycket skratt!

du tänder en eld i mig

Idag har jag rensat det förflutna och lämnat det bakom mig och har startat om på nytt och ser ljuset, ser dig i ljuset.

dääns

Ta tag i din partner, på med musik, vikka på röven, snurra och starta en bugg.

Fredag

Nu är det snart helg, alla är trötta och sluta efter första skolveckan. JAg ska spendera denna fredag med Cissi men nu kommer Antons mamma, hejdå!

jag önskar av hela mitt hjärta

Min mage slår knut på sig själv, jag känner oro förhoppning och maktlöshet. Det är du som håller i trådarna och jag är dockan som lydigt måste dansa med i din takt.

jag kanske kan om jag vill

För första gången känner jag att jag faktiskt förstår anteckningarna från No:n. Det känns helt sjukt och det var nästan intressant till och med. Jag ska visa Sylvia att jag faktiskt klarar detta prov som säkert snart kommer, då lär jag få känna lycka och stolthet från min egen sida.

jag antar att jag hoppas på en lösning

När jag vet hur det blir, stress, hinner aldrig klart, folk klagar, man blir arg och ledsen för att men inte duger och man vet att man kommer inte klara det i tid. Men de ger inget att skita i att göra det för tillslut ligger allt på hög och det blir ännu värre... nu ska jag egna tid till min No.

"Det bästa jag vet"

Att sätta sig på sin skoter är som en frihetskänsla när allting släpper från axlarna, de sprider sig lycka i hela kroppen och det pirrar till i magen. Att få gasa bort allt jobbigt, låta tanken ställas in på enbart skoter det är det bästa jag vet.

gårkvällen med Linda

Håkan Hällström dunk i bilen, tränga sig före en gul liten bil och sno en parkering, en biosalong med 40 plussare, skrattattack så folk flyttade efter bort från oss, en otroligt härlig stämning i salongen med till läggningar och skratt om vart annat och framför allt en sjukt bra film och otroligt härligt sällskap.

fantasy

"Vad ska man tro när man pratar med sin käre vän i telefonen och hon skriker glassbilen och sedan bryts samtalet... ska man tolka det som att någon skjutit en lakritspuck i huvudet på henne eller att en piggelin kidnappat henne? Jag fick efter ung 20minuter efteråt beskedet att hennes mobil fått slut ström och de är ju kanske också en skaplig teori?"

call me

Efter att ha legat i sömnkoma i 3 dagar och först idag tagit tag i livet och ställt mig på benen släpat mig iväg till skolan och nu sitter jag utmattat i soffan. Jag ska äta någonting och vila lite nu så jag samlar kraft för senare ikväll. Ha det bra!

please contact me

Nu har jag sett alla Twiligth filmerna, dom är bättre än urusla som var min första bedömning, jag kommer inte känna för att se dem igen. Dom var inte dåliga men fortfarande inte bra, jag blev less efter ett tag men tillslut slutade den sista filmen. Nu ska jag ta med mig min hund ut i den nyfallna snön, ha en bra kväll!

Världen är luddig och täckt av snö

Det var inte nog många som hjälpte till och höll en tumme för detta blev verkligen inte som planerat. MEn det blev i alla fall en mysig dag med all snö och jag tänker göra någonting jobbigt idag. Jag har sett en bit ur första Twilight filmen och tyckte den var urusel men idag tar jag mig i kragen och sätter mig och ser så de blir slut på tjatet att jag måste se den. Ha en supermysig dag för det ska jag och bara mysa av de sista av lovet!

håll en tumme

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och försöka somna tidigare än jag gjort på hela lovet. Håll en tumme för mig ikväll och imorgon för jag hoppas på det bästa just nu men man vet aldrig vad som händer.

trött

En kvällspromenad igenom den snöiga skogen efter ett skoterspår, en kastvind så man för snö över hela sig, en lång pratstund med Linda, hundarna som leker i snön och en otroligt mysig stund i livet. Nu sitter jag här och tror att johnblund har träffat mina ögon med sin sand för jag känner att snart måste jag gå och fälla igen dom för den här dagen.
Från vinter till en sommrig båttur i Ammarnäs.

You are a wondergirl!

Efter 4 dagars umgänge med Lina åkte hon hem och jag är väldigt trött efter våra små upptåg. Men ingen rast och ingen ro de är bara slita och gno, fram med städsaker kavla upp ärmarna och full fart med damsugaren.

Me like

En mild och härlig dag betyder lång skotertur!

Milenium

Jag och Lina har just sett Flickan som lekte med elden och det är den hemskaste filmen jag vet. Den är värre än den värsta skräckfilmen för den är så verklig och man blir verkligen rädd och sitter på helspänn igenom hela filmen. Men den är bra! Nu ska vi lägga oss för klockan är snart 3 och vi ska upp tidigt och köra skoter. Sov gott!

2011

Underbara dagar i Ammarnäs, upp tidigt ut med skotern och komma in halv 7 för att äta middag. Helt otroligt vilket liv man har där, längtar otroligt till sportlovet. På vägen hem plockade vi sj'lvklart upp lilla lina på Kläppen och sedan har vi spenderat 3 dagar tillsammans och bara haft det skönt. Nu tar vi varsin hund och går en långpromenad. Ni får ha det toppen bra!

RSS 2.0