"Nu ska jag sova"

Som om DU bryr dig, näe det är bara jag som hoppas på det och önskat det vore så. Men jag tror faktiskt inte att du gör det för du har inte visat det på hela kvällen!

"Himlen är oskyldigt blå"

Idag har varit en underbar dag. Startade dagen på camping med min älskade och sedan en mysig biltur hem, städat lite hemma, rensat bort kläder ur garderoben, handlat, ätit ute med familjen och grannar. Sedan avslutades kvällen med att jag och Linda tog fyrhjulingen till kiosken och hyrde himlen är oskyldigt blå (Mycket speciell film)

"I love the country style"

Hur i hela friden kan jag ha en dator som inte kan spela upp mina country skivor! Dags att köpa ny känner jag!

"hemma och Skrynklig efter allt bad"

Nu är jag hemma igen och sitter nu i mitt hus som luktar sådar lagom instängt och obebott som det borde lukta när det stått tomt i en vecka. Nu ska jag damsuga och bära in allt ur husvagnen.

"boden"

Idagåker jag mamma pappa och Pontus på semester. Jag hoppas verkligen att mitt sår håller när jag badar för jag orkar verkligen inte med om det ska börja tjorva! Nu ska jag slänga in det sista i husvagnen och hoppa in i duschen. Ha det trevligt hemma!
Den snygga ställningen när sköterskan skulle undersöka. Av någon anledning ser mitt sår yttepyttit ut på bilden men sådär litet ser de inte ut irl.

"en härlig känsla"


"I think that I'm falling inlove"


"Olivias brillor"


"Hemma på det torra"

Har handlat mycket idag på marknaden. Det bästa var nog träskorna,läppstiftet och 2 presenter till Pontus som han ska få bara för att han är så fin. Andres föräldrar och syster (som även var med) var riktigt trevliga och jag hamnade i matkoma efter allt vi åt! När de for tog jag johan och Linda båten ut på havet och min ljusgråa munktröja och mjukisbyxor var svarta och dyngsura när vi kom iland. Det gick så höga vågor där ute så vi var genomvåta när vi kom iland men jag hade naturligtvis valt sämst plats så jag var blötast... Nu sitter jag och Kinja här på mitt rum och har just torkat och är trötta efter en fartfylld dag.

"Jiihooo"

Nu tar jag kinja i koppel, vrider igång fyrhjulingen, hämtar Linda i stugan, går på marknaden och senare ikväll äter jag middag och umgås med mina kusiner och ska även träffa min älsta kusins killes föräldrar. Ska bli jätte trevligt!

"Ja jag är lycklig"

Idag har vi varit i Piteå och badat. Kim agerade chaufför och eftersom han är fattig betalade jag och Pontus hans inträde. Det var hur kul som helst och jag kom hem med jack i tån och blått lår. Kvällen utspelade sig i forsen med fiske och sedan skipbo och umgänge.

"Tummen pekar uppåt"

Igår fick jag och Pontus finfrämmande av Linda. Det var riktigt rolig och lite senare på kvällen blev det fäll häng med mina speciale smörpopporn osv!

"Jag tror jag svimmar"

HON ÄR HEMMA IGEN!!!

"Yeh"

Nu sitter jag hemma i mitt eget hus tsm med Pappa och Pontus. Vi har förflyttat oss hit för imorgon bär det av till stora staden. Ha en fin kväll!

"Underbart"

Idag har vi mekat,mekat,mekat,mekat,fikat,mekat,mekat, skärt och fluffat skum!

"Myspus"


Huset för oss själva! Vi har myst hela kvällen, spelat lite kubb och nu ska vi krypa ner i sängen och pussas!

"Snabba puckar"

Imorgon skulle jag och Pontus igentligen till Lexand med hans familj, men vi kom fram till att vädret där nere skulle vara värdelöstså... Vi stannar hemma! Så nästa veckas planer är istellet föräldralöst hus hos Pontus, myskväll, stan och MYCKET cross! Tjohooo vad glad jag är!!!!

"Shhhh"

Nu är jag hemma i mitt eget rum efter en spårad och väldigt rolig kväll i partytältet med massa kuligt folk!

"Mosmos"

Plankstek till middag vilket var väldigt gott och min planka var självklart med extra mos! Jag och Pontus sitter ute på altanen och lyssnar på vrålet från bilarna som gör dragrace ute på fältet. Ha en trevlig dag allihopa!

"Smile"




"Imorgon kör vi igen"

Ikväll har jag haft hur kul som helst och varit på fest på fälltet här i fälll. Jag och Pontus var VIP för igentligen var man tvungen att vara 18. Men jag har iaf varit fylle chaffis både planerat och oplanerat när vissa bara kröp upp och lade sig på mig. Har blivit lyft och busats me och hållit lådan och tagit hand om en bekant. Har även hunnit med att hitta en militärisk bodensares börs och känade mig hittelön och en riktig björnkram. Hjälpt lite folk som låg i diket osv. Det har varit en fartfyld och SPÅRAT rolig kväll! Nu ska jag krypa ner i sängen med Pontus. Sov gott!

"Lycka"

ÄLSKAR TURKISKA LÄKARE! CROSS HELA SOMMAREN LÅNG!!!!!

"Fällforsveckan you know"

Nu åker jag iväg til lassa och sedan vidare till fällfors och kommer vara där hela veckan ut!
You and me, always will be, together now and forever!

"Otrolig"

Den här kvällen har varit så otroligt underbart spenderad med Cissi och Lina. Jag har skrattat som en tok, flytt naken, busat, pratat och haft det så härligt tsm med mina två närmsta vänner!

"faluröd"

Få se nu, jag har målarfärg på benen,fötterna,i ansiktet,på händerna,i skorna,på kläderna,i nacken och jag är så less på att måla men är enterligen klar!

"Avgasrör"

Ett nytt brännsår i sammlingen och denna gång bak i benet! Är så less på att jag alltid bränner mig på allt!

"Last night"


"Today"


"Lite bilder om vad dagen innehållit"


"Ha det bra"

En underbar dag i finnträsk hos mathilda och kvällen är lång så mycket mer ska hinnas me!

"Glid med livet"

Farmor har bjudit på mat i fällfors och sen blev det lite häng, inbrott,skratt, körning och nu är jag hemma igen nöjd med dagen och blöt efter ett kvällsdopp! Hoppas ala andra också haft en underbar dag!

"Vårdcentralen"

Ska man behöva anmäla att man är där och dom säger sitt ner och vänta och sen så kommer ingen på 1 timma då går man och frågar då säger den virriga tanten i kassan -men ni ska ju ta vaccin! jag ba nej vi ska träffa sköterskan, då kommer en annan jag känner som jobbar där och frågar vart jag ska då berättade jag och då gick hon och hämtade sköterskan jag skulle till och då hade den virriga kassa tanten inte sagt åt hon vi skulle till att vi skulle komma så hon hade bara suttit och fikat!

"Ut i naturen"

Sitter och fikar med mitt hjärtegull. Vissa behöver ju äta frukost jämt... När jag pressat i mig denna talrik med jågart ska vi springa ner till älven och bada! Ha en bra dag!!

"Myspys"

Nu har min älskade pojke ramlat in och vi ligger och tittar på en gammal julkalender och myser! Ni får sova så gott alla människor!!

"Last summer"


"Listen to me, and came here now"


"Ja jag tycker det är kul"

Alan Jacksson och Randy Travis spelas på  hög volym ur mina högtalare! I´s cleeening time!

"Hej"

Solen skiner fåglarna kvittrar och jag är sjuk.

"Skratt"

Idag har jag varit med Cissi, Mathilda, Albin och bulle i Byske. Det var jätte roligt att träffa två nya personer och dom var jätte snälla och roliga så det här har varit en super toppen dag med mycket olika saker som innehåll! Nu ska jag krypa ner i sängen och se oth.

"Kry i kroppen"

Har varit ute och skrapat hus idag i fliströja och mjukisbyxor medans folk sprungit runt i bikini omkring mig.

Guldfisken patrik sirwiös historia om hur han hamnade hos mig

Det började med att Robin skickade över sin guldfisk Patrik till Pontus igenom bilrutan.
Sen så fick jag hålla i honom och när vi kom fram till fällfors sa Robin att han skulle återförena Patrik med det fria han kommer ifrån och släppa ut honom i älven. Men då tyckte jag så synd om den lilla fisken så eftersom att Robin inte skulle ha den så fick jag den!
Patrik fick bo i en dyrskål från Pontus mammas dyrporslinsskål.
Och nu bor Patrik i mitt akvarium tsm med den andra guldfiske Grace och malen Harald.

"Ta vara på tiden du får"

Har haft en underbar kväll tsm med Olivia,Lina,Cissi och mathilda! Haft så sjukt kul och nu lägger jag mig med ett stort leende på läpparna!!

"full fart"


"Dit varje helg bär mig"

Väskan är ompackad, min nya fläkt är med och ett glatt humör så nu bär det av igen!

"arg, ledsen och förbannad Nadja!!!!"

Förbannade jävla läkare släng er i väggen!!!! Hela min dag är förstörd och hela min sommar också! Det har tagit jätte lång tid att bli kallad till sjukgymnasten i byske och nu får jag veta att jag måste tillbaka till ortopeden i stan igen och att hon inte kan hjälpa mig. Nu tror dom att jag brutit några småben i handleden ellar att jag har slitit av ett ledband. Det som förstörde allt är att jag INTE FÅR KÖRA CROSS förän jag varit hos ortopeden och det kan ta 2 månader för att även han ska ha semester. Dom menar alltså att jag inte får köra cross på hela sommarlovet men dom kan fucking fet glömma att jag ska låta crossen stå hela sommarn jag ska jävlart säkert ut och köra i alla fall!!!!! Alla mina sommarplaner gick just i tusen bitar!!!

"Äntligen"

Nu åker jag iväg till sjukgymnasten med min handled!!

RSS 2.0