Sangviner

Jag gjorde ett riktigt test som mamma tagit fram och det här är resultatet ( jag är en sangvin)

Sangviner är högenergiska, utåtriktade personer som älskar att ha roligt. Det är de som har dekaler på kofångaren som säger ” Har vi inte roligt än?”

.

Sangviner vill ha uppmärksamhet, är mycket bra på scenen och som vill bli uppskattade och omtyckta av folk omkring dem. Dessa högröstade personer gör nästan varje situation till rolig och dramatisk, de älskar att stå i centrum och att motivera andra. De startar samtal och kan omgående bli vän med alla i en grupp. Sangviner är vanligtvis optimistiska och nästan alltid charmiga. Men de kan vara oorganiserade och känslosamma och väldigt känsliga för vad andra tycker om dem, och visar för det mesta inte när dem mår riktigt dåligt.

.

Om en sangvin säger man ofta sånt som ”Hon pratar hela tiden” eller ” Han har aldrig träffat nån som känts som en främling”. Man kan kalla en sån person för ”den pratsamme”.

.

Dom kan inte sitta stilla och hoppar omkring och vinkar med armarna. De är nyfikna och vill aldrig missa någonting. De är ibland som radioapparater. De vill veta allt. De är smarta och kan hålla isär saker. Sangviniker som barn leker mycket och ger alla saker liv, en gaffel blir en mamma och makaroner blir barn. Sangviniker vill inte växa upp, de blir ofta uppmärksammade av lärare klasskamrater och föräldrar och trivs med det och vill inte skaffa ett jobb. De anmäler sig alltid frivilligt utan att tänka sig för bara för att kunna hjälpa till. De är bra på att sprida glädje och att få andra att utföra arbete på ett roligt sätt. De kommer med de flesta och bästa ideerna men behöver andras hjälp för att utföra det.

Tycker ni att det stämmer in på mig?


Kommentarer
Postat av: Jeanette

typ läskigt likt :]<3<3

2010-11-08 @ 14:08:56
URL: http://jeamarkstrom.blogg.se/
Postat av: Amanda

de låt ju verkligen som du!! :]<3

2010-11-08 @ 16:34:49
URL: http://amandanii.blogg.se/
Postat av: Selina

Du ska få ett nytt smeknamn ;) "sangvin"

2010-11-08 @ 19:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0